Prodej rodinného domu, Staré Město, Metodějova, 220 m2 (ID: 1555724)

Metodějova, Staré Město


9 860 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 46 990 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Starém Městu

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme rodinný dům ve Starém Městě u Uherského Hradiště, který se nachází v klidné části města s výbornou orientací.

Pro budoucí majitele tak nabízí velmi atraktivní adresu. Dům s užitnou plochou cca 180 m2, disponuje v 1.NP vstupní chodbou a předsíní, velkým obytným prostorem s kuchyní a jídelnou, šatnou a spíží. Také koupelnou, prádelnou a samostatným WC. Ve 2.NP jsou pak 2 pokoje, ložnice a velká prostorná terasa s výhledem do okolí.

Součástí domu je i sklep, který nyní slouží jako skladovací a technické zázemí. Bonusem nemovitosti je okrasné jezírko, umístěné v upravené, sice menší zahradě, která však poskytuje dokonalé soukromí v prostředí rozkvetlé zeleně.

Místo pro parkování řeší velká garáž pro 2 auta a prostor před domem. Nemovitost leží v sousedství stávajících rodinných domů a jejich zahrad.
V okolí se nachází pošta, MŠ i ZŠ, také MHD, obchodní centra, lékárny, restaurace, vlakové i autobusové nádraží, sportovní a plavecké areály, parky...

Ve městě je veškerá občanská vybavenost a infrastruktura, která podtrhuje atraktivitu tohoto místa, a nabízí tak i možnost nadstandardního bydlení náročnějším klientům.

Staré Město u Uherského Hradiště je velmi oblíbenou lokalitou k bydlení nejen pro svou polohu, ale také pro svou historii (např. památník Velké Moravy,…). Nedaleko města se nacházejí lázně Leopoldov na Smraďavce, oblíbený lyžařský areál v Osvětimanech, městys Buchlovice (zámek Buchlovice, hrad Buchlov), poutní místo Velehrad, a v neposlední řadě královské město Uherské Hradiště, které společně se Starým Městem a Kunovicemi tvoří městskou aglomeraci. Tím se zde nabízí další možnosti vyžití po kulturní, sportovní či vzdělávací stránce.

Nemovitost je k dispozici na jaro 2025 a prohlídky jsou možné po domluvě kdykoliv. Půdorysy domu jsou na vyžádání. Na koupi nemovitosti je možné využít i financování hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme. Podrobnější informace k nemovitosti i možnostem financování vám sdělí makléřka na prohlídce, kterou vřele doporučuje. Cena je uvedena včetně všech poplatků, právního servisu i provize RK. Energetický štítek se nyní vyhotovuje, proto je uvedena prozatím tř. G.

Cena
9 860 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Metodějova, Staré Město
ID
2024055
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
220 m2
Plocha nemovitosti
285 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Konvalinková

Michaela Konvalinková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Starém Městu (okr. Uherské Hradiště).

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky