Prodej pozemku, Mokrouše, 3260 m2 (ID: 1555760)

Mokrouše


10 900 000 Kč
HYPOTÉKA od 51 946 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Mokrouších

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Rozsáhlý pozemek situovaný v části Plzeň - město s možností rozdělení na tři stavební parcely - skvělá investiční příležitost!

Nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 3260 m² v obci Mokrouše/Tymákov, okres Plzeň-město, který přímo navazuje na moderní zástavbu.

K hranici pozemku vede asfaltová komunikace. Je napojen na elektřinu (230-400V), veřejný vodovod a veřejnou kanalizaci. Součástí pozemku je také přírodní jezírko o rozloze 310 m², které přispívá k příjemnému prostředí a možnostem pro rekreační využití. Součástí prodeje je i odkup podílu příjezdové cesty, vyznačeno na obrázku.

Maximální podíl zastavění: Koeficient zastavění území max. 0,4 (poměr zastavěné plochy všech nadzemních částí stavby bez zpevněných ploch k výměře pozemku).

Minimální podíl zeleně: 30% (podíl ploch zeleně, jako jsou travnaté plochy, zatravněné pobytové plochy, plochy užitkových a okrasných záhonů, k celkové ploše stavebního pozemku).

Na pozemku se nachází dřevostavba o zastavěné ploše 30 m². Na tuto stavbu je vyhotovena projektová dokumentace a vydáno platné stavební povolení pro její rozšíření na rodinný dům o celkové dispozici 4+1 s podkrovím. Rodinný dům, na který je vystavené platné stavební povolení, má zastavěnou plochu 140 m².

V přízemí se nachází:
obývací pokoj 35 m²
ložnice 17,36 m²
pracovna 7 m²
kuchyně 17 m²
koupelna a WC 3,7 m²
druhá koupelna 5,55 m²
další WC 1,6 m²
zádveří 5,4 m²
Podkroví o celkové ploše 24,59 m² je rozděleno na dva pokoje.

Před dokončením stavby domu je možnost podat změnu na stavební úřad a přizpůsobit nebo změnit projekt domu dle vašich představ.

Vesnice Mokrouše/Tymákov je klidná obec s bohatou občanskou vybaveností, která zahrnuje obecní školu, školku, potraviny a restauraci. Okolí je krásné a plné přírody, ideální pro procházky a sportovní aktivity. Vzdálenost do města Rokycany je přibližně 7 km, zde naleznete Lidl, Penny Market, Kaufland, DM drogerii, restaurace, nemocnici a kompletní občanskou vybavenost. Do Plzně cesta trvá 10 minut. Obec má autobusové spojení na Plzeň a Starý Plzenec.

Pozemek se nachází v tiché části obce Mokrouše, což je ideální pro ty, kteří hledají klid a přírodu, ale zároveň chtějí mít rychlou dostupnost do města. Toto místo je perfektní pro rodinné bydlení nebo jako rekreační objekt.

Další informace jsou k dispozici na vyžádání. Kontaktujte nás pro prohlídku a bližší informace. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost!

Cena
10 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Mokrouše
ID
1
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
3260 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Vatrs

Michal Vatrs

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Mokrouších.