Prodej rodinného domu, Šimonovice, Jasanová, 370 m2

Jasanová, Šimonovice


11 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 54 806 Kč /měs.

(cena je vč. právního servisu a provize RK)


Regionální dodavatelé v Šimonovicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji starý rodinný dům se stodolou s celkovou zastavěnou plochou 290 m² s rozsáhlými pozemky o celkové výměře 11.186 m² v obci Šimonovice u Liberce.

Tato nemovitost je spíše investiční příležitostí (dům je ve špatném technickém stavu - k demolici) pro soukromé užití, ale i pro podnikání. Stodola je v lepším technickém stavu, nabízí se její rekonstrukce. Rovinatá pěkná zahrada se vzrostlými stromy a keři, na které by se dalo i hospodařit. Na hranici pozemku je malý potok. Nemovitost sousedí z jedné strany se soukromým domem se zahradou a z druhé strany s železnicí.

Nemovitost má vlastní studnu, objekt není napojen na kanalizaci.

V blízkém okolí je možnost bohatého sportovního vyžití - turistika, cykl. trasy, Javorník - areál zimních i letních adrenalinových sportů. V dosahu cca 5,5 km též moderní sportovní areál Ještěd. Lokalita je ideální polohou s ohledem na rychlostní silnici Liberec-Turnov-Praha. Přímo v obci je mateřská škola a nejbližší ZŠ je v Dlouhém Mostě. Výhodou je blízkost města a zároveň přírody.

Pro další info kontaktujte našeho makléře.

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je vč. právního servisu a provize RK
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Jasanová, Šimonovice
ID
D 240
Stavba
Smíšená
Stav objektu
K demolici
Plocha užitná
370 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
11476 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Kristián

Jan Kristián

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Šimonovicích.

Podobné nabídky