Prodej bytu 2+1, Teplice, Zrenjaninská, 55 m2 (ID: 1555810)

Zrenjaninská, Teplice - Řetenice


1 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 817 Kč /měs.

(Cena je včetně realitního a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízím plně zařízený byt 2+1 s lodžií po rekonstrukci v dr. vlastnictví o velikosti 54,5 m2 ve 2.patře panelového domu s výtahem v ul. Zrenjaninská, Teplice-Řetenice.

Byt s okny do zeleně sestávající se z obývacího pokoje (5,7 x 3,3 m) s lodžií na západ, z kuchyně (2 x 3,4 m) a ložnice (4 x 3,4 m) na východ, koupelny (1,4 x 1,4 m), WC a chodby, má velmi praktickou dispozici. K bytu náleží sklepní kóje, k užívání je kočárkárna, kolárna, prádelna a mandlovna.

V bytě byla v roce 2022 provedena rekonstrukce, všude kromě koupelny jsou nové vinylové podlahy, byl vyštukován obývací pokoj a ložnice a dále byly vyměněny interiérové dveře. V minulosti byla provedena rekonstrukce koupelny, kde je dlažba s obkladem, masážní sprchový kout (je nutná oprava nebo výměna) a umyvadlo se skříňkou a dále byly instalovány bezpečnostní vchodové dveře. Nyní byla zhotovena kuchyňská linka na míru se samostatně stojícím el. sporákem se sklokeramickou deskou. V obývacím pokoji je u lodžie celoprosklená stěna, která do místnosti přivádí dostatek světla.

Tichý dům po revitalizaci nabízí klidné bydlení v oblíbené lokalitě s dobrou občanskou vybaveností. Dvě zastávky MHD jsou 300m od domu, nedaleko je nemocnice.

Dům spravuje SBD MÍR, které má nízké nájemné. Náklady na bydlení - měsíčně 3.281,- Kč (nájem 1.322,50 Kč, zálohy na služky 1.667,80 Kč, poplatky, daň a pojištění domu 290,70 Kč) + elektřina. Poplatek za převod družstevního podílu 15.972,- Kč platí nabyvatel.

Financování zajistíme. Rezervujte si volný termín prohlídky. Pro více informací volejte realitní makléřku.

Cena
1 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně realitního a právního servisu
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Zrenjaninská, Teplice - Řetenice
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Vágnerová

Veronika Vágnerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Teplicích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky