Prodej rodinného domu, Kroměříž, Havlíčkova, 321 m2

Havlíčkova, Kroměříž


13 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 66 243 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kroměříži

Popis

Prodej rodinného domu v klidné části Kroměříže, ideální pro početnější rodinu, vícegenerační bydlení nebo kombinaci s podnikáním

Nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům 6+3, který se nachází v klidné a vyhledávané části města Kroměříže. Tento prostorný dům o třech obytných patrech stojí na pozemku o velikosti 955 m² a nabízí vše, co si moderní rodina může přát – komfort, soukromí a energetickou soběstačnost.

Dispozice domu:

Přízemí: Nachází se zde samostatná bytová jednotka 1+1, ideální pro prarodiče nebo návštěvy, se vstupem přímo na zahradu a k bazénu. V přízemí dále najdete technické zázemí domu, prostornou prádelnu, relaxační saunu a stylový vinný sklep.

První patro: Prostorný byt 3+1 je srdcem domu. Zajímavý obývací pokoj s krbem a otevřeným patrem, které může sloužit jako odpočinková zóna nebo pracovna, navozuje příjemnou atmosféru. Kuchyně s moderními vestavěnými spotřebiči je propojena s jídelnou, odkud je přístup na zadní zahradu s pergolou.

Druhé patro: Tato část domu nabízí bytovou jednotku 2+1 s nově zrekonstruovanou koupelnou vybavenou sprchovým koutem, což zajišťuje maximální komfort.

Výhody a vybavení:

Bazén: Krytý a vyhřívaný bazén je ideálním místem pro relaxaci a zábavu.

Parkování: Na pozemku je k dispozici garáž, zastřešené parkovací stání a možnost parkování až pro šest vozů, přičemž přístup na pozemek je možný jak z přední, tak i zadní části.

Energetická soběstačnost: Fotovoltaická elektrárna, která je instalována na domě, zásobuje celý objekt elektřinou a zajišťuje tak energetickou úspornost a nezávislost.

Flexibilita: Dům je propojen vnitřním schodištěm, což zajišťuje snadný pohyb mezi patry, ale zároveň je možné každé patro využívat samostatně, což nabízí unikátní možnost vícegeneračního bydlení nebo kombinace bydlení s podnikáním.

Tento dům v Kroměříži představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají spojení komfortního bydlení s možností využití pro podnikání nebo vícegenerační rodinu. Přijďte si prohlédnout tuto nemovitost a přesvědčte se o její kvalitě a potenciálu na vlastní oči!

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Cena
13 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Havlíčkova, Kroměříž
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
346 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
321 m2
Plocha nemovitosti
955 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Vyzula

David Vyzula

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži.

Podobné nabídky