Prodej rodinného domu, Kutná Hora - Hlouška, Benešova, 241 m2

Benešova, Kutná Hora, Hlouška


11 220 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 53 471 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kutné Hoře

Popis

Neváhejte se objednat na prohlídkový, který se koná dne 20.9.2024 / 24.9.2024 od 16:00 do 18:00 hodin.
V exkluzivním zastoupení majitele jsme pro Vás připravili jedinečnou příležitost koupě domu pro ty, co mají podnikavého ducha, chtějí spojit své podnikání s vlastním bydlením, nebo pro ty, co hledají zajímavé příležitosti. Jedná se o dům s podlahovou plochou 241 m² a s velkou prodejnou (200 m²), která má vlastní vjezd z druhé strany bloku a dvě vlastní parkovací stání. Pokud máte rádi víno, nebo rádi zavařujete, tak určitě oceníte kamenný sklep s půlkulatým stropem.

Dům samotný je na strategickém místě města a má 3 nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží.
V přízemí je samostatný byt 2+kk (66 m²), který má vlastní vchod rovnou z ulice. Můžete jej samostatně pronajmout, nebo prostor využít jako obchůdek či kavárnu.

V horních dvou patrech domu je Váš vysněný byt s dispozicí 6+kk o velikosti 177 m².
Byt tvoří:
- schodiště
- předsíň
- obývací pokoj s klimatizací a s kuchyní se spotřebiči (myčka, lednice a mrazák, el. trouba a mikrovlnná trouba, indukční deska, digestoř Empire s dálkovým ovladačem, led osvětlení kuchyně, podlahové elektrické vytápění a vinotéka).
- 2x toaleta
- koupelna se sprchovým koutem a vanou
- pracovna s velkou šatnou a saunou
- 3 ložnice
- odpočinkový koutek
- technická místnost
- fitko

Kromě velmi klidné zahrady se vzrostlými stromy máte k dispozici terasu s pergolou (30 m²) i nádherný zahradní domek, kde můžete spočinout po náročném dni, nebo víkendovém grilování. Do zahradního domku je zavedená elektrika. Na pergolu lze v zimních měsících přidělat průhlednou zástěnu.

V domě je prostě vše, co potřebujete ke spokojenému životu.

Co se prodejny týče, je zde velká variabilita, co s prostorem udělat a jak jej využít.
Prodejnu tvoří:
- obchod samotný (103 m²)
- prezentační/konferenční místnost
- několik skladů
- kancelář
- toaleta

Do prodejny se dostanete pohodlně z nádvoří, nebo ze své zahrady. Pro Vaše klienty je vchod do prodejny z druhé strany bloku, kde mohou pohodlně zaparkovat autem. Nikdo Vám tak nenarušuje Vaše soukromí.
Velkou výhodou je, že prodejna je velmi známá nejen mezi místními.

V celém domě i v prodejně je rozvod internetu a Wi-Fi. Každý byt i prodejna má vlastní měřidla i zdroj vytápění. Lze tedy velmi jednoduše oddělit spotřebu energií a optimalizovat si tak své podnikání. V objektu je samostatný přívod elektřiny 220V/400V.

Na svůj pozemek se dostanete z ulice Benešova elektrickými sekvenčními garážovými vraty s vestavěnými dveřmi. Vrata jsou na dálkové ovládání.

V blízkém okolí jsou všechny úřady jak na dlani. Za domem je autobusové nádraží, velké potraviny Billa, ale i trafika, vinárna a několik ordinací s doktory. Během roku se ve městě pořádá mnoho společenských akcí.

Pokud máte zájem o více informací, nebo prohlídku, vyplňte prosím formulář u inzerátu. Veškeré informace a podklady Vám přijdou do 10 minut na Vámi zadaný e-mail.

Těším se na případnou společnou prohlídku.

Cena
11 220 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Benešova, Kutná Hora, Hlouška
ID
J10319
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
305 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
478 m2
Podlahová plocha
241 m2
Plocha nemovitosti
721 m2
Plocha zahrady
243 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
175 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Terasa
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Oršuliak

Martin Oršuliak

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kutné Hoře.

Podobné nabídky