Prodej bytu 3+kk, Králův Dvůr, Pod Hájem, 58 m2

Pod Hájem, Králův Dvůr


4 490 000 Kč
HYPOTÉKA od 21 398 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Královu Dvoru

Popis

V klidné části Králova Dvora je pro Vás připraven prostorný třípokojový byt.

Nachází se v posledním, třetím patře cihlového domu, který prochází průběžnými úpravami. V nedávné době například proběhly tyto úpravy: zateplení, výměna oken za plastová a čištění stoupaček.

Při vstupu do bytu se ocitnete v prostorné chodbě, z níž je přístup do všech místností.
Na levé, jižní straně jsou dva světlé samostatné pokoje, které se v současnosti využívají jako ložnice a obývací pokoj, z něhož je vstup na balkon s pěkným výhledem.
Na druhé straně je koupelna s vanou a toaletou. Díky snížené vaně je koupání či sprchování příjemnější a pohodlnější.
Třetí pokoj je využíván jako jídelna s pracovnou a kuchyňským koutem, ale je tam dostatek prostoru na změnu a může se zde zařídit obývací pokoj.
Kuchyňská linka má vše potřebné: plynový sporák s elektrickou troubou, digestoř, myčku, vestavěnou mikrovlnnou troubu a lednici. Ostrůvek, který je možné přemístit podle potřeby, může sloužit například k přípravě ranní kávy.
V roce 2019 proběhla rozsáhla rekonstrukce bytu včetně elektrických rozvodů.
Pokud máte v bytě rádi dostatek prostoru, můžete k uskladnění sezónního vybavení využít dvou sklepů.
A to není všechno. V domě je dále k dispozici sušárna, kočárkárna a pro milovníky motorek dokonce motorkárna.

V blízkém okolí domu jsou důležitá místa občanské vybavenosti, například poliklinika, veterinární klinika, obchody a zámek s knihovnou. Mladé rodiny jistě ocení blízkost školy, školky a dětského hřiště.
Jen pět minut chůze Vám postačí k zastávce autobusu s přímým spojením do Prahy, nebo za dvanáct minut dojdete na vlakové nádraží.
Výbornou automobilovou dostupnost zajišťuje dálnice D5.

Pokud byste z tohoto prostorného bytu chtěli vyrazit na výlet či projížďku, okolí Vám nabízí mnoho možností.
Oblíbeným výletním místem, kam se vydat na procházku, je Koukolova hora, kde se v minulosti těžil vápenec a na které se nacházejí nejvýše položené jeskyně Českého krasu. Na horu se lze dostat z popovické železniční stanice po žluté značené turistické stezce. Na vrchu stojí kaple sv. Blažeje a kolem vede naučná stezka Koukolova hora – Kotýz.
Rodiny s dětmi určitě ocení lanový park v Počaplech. Lanové překážky jsou nízké, tudíž si zde na své přijdou i menší děti. Hřiště leží v klidném prostředí na kraji lesa a prochází okolo něho cyklostezka. Po ní se dá příjemnou projížďkou či procházkou dorazit k přírodní památce Zahořanský stratotyp – nevelkému pahorku, který je významným nalezištěm zkamenělin, především trilobitů a ostnokožců.
Městem prochází cyklostezka Po stopách českých králů, kterou se lze směrem na Plzeň dostat na hrad Točník a směrem na Prahu na zámek Nižbor a hrad Karlštejn.

Tento byt na úžasném místě čeká jen na Vás.

Těším se, až Vám to všechno osobně představím při prohlídce.

Cena
4 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Pod Hájem, Králův Dvůr
ID
00006
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
58 m2
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Hana Čermín Kaslová

Hana Čermín Kaslová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Královu Dvoru.

Podobné nabídky