Pronájem bytu 3+1, Brno, Běloruská, 65 m2

Běloruská, Brno


18 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(7.450,-Kč zálohy na služby a energie)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme k pronájmu příjemný byt 3+1 o celkové ploše 65 m2, který se nachází ve 3. podlaží v panelovém domě s výtahem. Byt je situován v klidné lokalitě se spoustou zeleně a nabízí výbornou dopravní dostupnost.

Byt se skládá ze tří pokojů:
Pokoj č.1 - zařízen manželskou postelí - dle domluvy je možné postel odstranit.
Pokoj č.2 - zařízen dvěma postelemi a psacím stolem s úložnými prostory na míru. Postele je možné dát pryč.
Pokoj č.3 - zařízen sedací soupravou. Pokoj je průchozí a vchází se z něj na zasklenou lodžii s nádherným výhledem do okolí.
Kuchyně je plně vybavena a nabízí dostatek prostoru k vaření. Zůstává zde také stůl se třemi židlemi.
Koupelna je vybavena vanou a pračkou, toaleta je samostatná. Na bytě je spousta úložných prostorů včetně komory a k bytu navíc náleží sklepní kóje.

Dle domluvy je možné si byt zařídit podle svých představ, což poskytuje flexibilitu pro budoucí nájemníky.

Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost. V blízkosti domu jsou zastávky několika autobusů a také tramvají, kterými se dostanete na hlavní nádraží za 9 minut, na Mendlovo náměstí za 11 minut a na Českou za 14 minut. Městská část Bohunice je vyhledávanou lokalitou pro bydlení nejen z důvodu velmi dobré občanské vybavenosti, ale i blízkosti přírody. V okolí najdete spoustu možností pro sportovní aktivity a relaxaci.

Dům prošel kompletní revitalizací, která zahrnovala výměnu plastových oken, zateplení fasády, renovaci lodžií, výtahu, poštovních schránek a stoupaček. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, proto je uvedena třída G.

Tento byt je vhodný pro studenty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s výbornou dostupností k univerzitám.

K nastěhování ihned. Nájem 18.000,-Kč + 7.450,-Kč zálohy na služby a energie. Celková měsíční platba je 25.450,-Kč. Také je potřeba uhradit kauci 25.000,-Kč a provizi.

Pro více informací a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
7.450,-Kč zálohy na služby a energie
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Běloruská, Brno
ID
0460
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Mgr. Patrik Fornůsek

Ing. Mgr. Patrik Fornůsek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Brně.

Podobné nabídky