Prodej bytu 2+kk, Praha - Stodůlky, Nárožní, 48 m2 (ID: 1556570)

Nárožní, Praha, Stodůlky


8 090 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 555 Kč /měs.

(včetně provize a kompletního právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

Hledáte pro sebe, nebo na investici bezbariérový dvoupokojový byt s lodžií, garážovým stáním a sklepem s výbornou dostupností do centra a přitom v blízkosti zeleně? Pak Vám nabízím útulný byt 2+kk (48,3 m2) s lodžií (4,5m2), který se nachází ve 2. podlaží moderního bytového domu z roku 2013 v Praze 5 - Stodůlkách, v Nárožní ulici


Tento útulný byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ze kterého je vstup na lodžii. Na tu je možné vstoupit i ze samostatné vzdušné ložnice. Do obou těchto pokojů se vchází z prostorné vstupní haly s vestavnými skříněmi, ze které jsou vstupy ještě na toaletu s umyvadlem a do koupelny s vanou, kde je místo i pro pračku.


Byt je vybaven kvalitními vinylovými podlahami, čtyřkomorovými plastovými okny a vnitřními žaluziemi, které zajišťují příjemné klima a soukromí. Bezpečnostní vstupní dveře jsou rozšířené, takže umožňují pohodlný vjezd i vozíčkář. Interiérové dveře značky Sapeli dodávají bytu elegantní vzhled stejně jako nábytek, který může být součástí prodeje. Na míru vyrobená kuchyňská linka je vybavena moderními spotřebiči a digestoří s venkovním odtahem. V ceně bytu je zahrnuto garážové stání v suterénu domu a zděný sklep (3,2 m2).


Tento byt se nachází v místě, kde máte vše po ruce – supermarket, pošta, restaurace, drogerie, bankomat a stanice metra je v docházkové vzdálenosti cca 10 min.. V blízkosti domu je i nákupní centrum s oblíbenou prodejnou nábytku a za pár minut jízdy autem či autobusem se ocitnete ve velkém obchodně - zábavním centru Metropole Zličín.


Tuto nemovitost je možné financovat z vlastních zdrojů, nebo hypotečním úvěrem, který Vám rádi zdarma zajistíme za nejlepších podmínek na trhu u Vámi preferovaného finančního ústavu. Vřele doporučuji prohlídku, kterou Vám mohu zaslat i ve virtuální podobě.

Cena
8 090 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a kompletního právního servisu
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Nárožní, Praha, Stodůlky
ID
00577
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
48 m2
Patro
2.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
92 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Garáž
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexander Koenigstein

Alexander Koenigstein

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze.

Podobné nabídky