Pronájem bytu 3+1, Praha - Strašnice, Nedvězská, 114 m2

Nedvězská, Praha 10 - Strašnice


30 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ popl. za služby 4300,-Kč/2os. + převod el. energie + 2000,-Kč parkovací místo, včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabíme atypický mezonetový byt 3+1/Terasa s výhledem na Prahu, šatnou a parkovacím místem.
K dlouhodobému pronájmu nabízíme prostorný mezonetový byt 3+1 s nádhernou terasou, ze které je volný výhled na Prahu. Tento nezaměnitelný byt se nachází ve vile z roku 1934, v klidné a vyhledávané lokalitě Strašnic, nedaleko metra Skalka či Strašnická a parku Gutovka.
Dispozice a vybavení bytu:
Byt je rozdělen na dvě podlaží.
- Ve spodní části bytu se nachází otevřený obývací prostor s kuchyní, který je vybaven moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči: ledničkou s mrazákem, sklokeramickou varnou deskou s digestoří, horkovzdušnou troubou, vestavěnou pračkou a malou vinotékou. Kuchyň disponuje velkým úložným prostorem a oknem s příjemným výhledem. Na podlaze v celém bytě jsou plovoucí zátěžové podlahy, v koupelně pak kvalitní dlažba. Jsou zde dvě umyvadla, sprchový kout a WC. Pod schodištěm do mezonetu je k dispozici vestavěná skříň poskytující další úložné prostory.
Dále je zde ložnice + další místnost jako prostorná šatna ve které lze mít i malou ložničku.
- V horním patře se nachází pokoj s přístupem na terasu, která nabízí nejen výhled na Prahu, ale i příjemné venkovní posezení s umělými prkny. V tomto pokoji je umístěno i WC s umyvadlem, idálně tedy jako ložnice či pracovna.

Byt se nachází v atraktivní lokalitě Strašnic, v blízkosti metra Skalka a Strašnická, s výbornou dopravní dostupností do centra. V pěší vzdálenosti se nachází tramvajová zastávka s přímým spojením do Hostivaře či centra Prahy. V okolí je veškerá občanská vybavenost včetně obchodů, restaurací, škol, a parků.
K bytu náleží jedno parkovací místo za elektrickými vraty + 2000,-Kč/měs
Byt je vhodný pro 2–3 osoby, Byt je k dispozici ihned.
Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte.
Rádi Vás přivítáme na prohlídce tohoto jedinečného mezonetového bytu ve Strašnicích!

Cena
30 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ popl. za služby 4300,-Kč/2os. + převod el. energie + 2000,-Kč parkovací místo, včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Nedvězská, Praha 10 - Strašnice
ID
016667
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
114 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
114 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivana Kohoutova

Ivana Kohoutova

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Praze 10.

Podobné nabídky