Pronájem bytu 2+kk, Praha - Zličín, Lanžhotská, 61 m2

Lanžhotská, Praha, Zličín


25 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky ve výši 3591,- Kč/měsíc + elektřina převodem (kauce ve výši jednoho nájmu, provize ve výši jednoho nájmu))


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivní nabídka pronájmu zařízeného bytu o dispozici 2+kk se dvěma terasami a garážovým stáním, ul. Lanžhotská, Praha 5 - Zličín. Byt je umístěn ve 4.NP novostavby bytového domu s výtahem, nacházející se na okraji městské části.

Byt o celkové výměře 97,1 m2 (vnitřní plocha – 61,2 m2, terasy – 35,9 m2) je vyřešen velmi prakticky a tvoří jej: obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, prostorná vstupní chodba, koupelna s vanou a se sprchovým koutem a samostatné WC. Z obývacího pokoje je možný vstup na obě terasy, přičemž větší terasa (25,8 m2) je orientována na jihozápad a menší (9,6 m2) pak na severozápad. Podlahy jsou v obývacím pokoji a v ložnici plovoucí, v předsíni, v koupelně a na WC je položena dlažba. Byt se pronajímá téměř kompletně zařízený moderním nábytkem viz fotografie. V předsíni jsou vybudovány vestavěné skříně, které společně se sklepní kójí, která je umístěná v suterénu, poskytují dostatek úložného prostoru. Vytápění zajišťuje centrální plynová kotelna v domě. Dům je vybaven výtahem. K bytu dále náleží garážové stání pro jeden osobní automobil.

Zastávka MHD je umístěna cca 400 m od domu - 3 minut BUS na metro B – Zličín, kde se zároveň nachází i OC Metropole Zličín. Dopravní obslužnost pak doplňuje dobrá dostupnost na Pražský okruh a tím i na dálnice D5, D6 a D7.

Společně s nájemným se hradí měsíční poplatky ve výši 3.591 Kč + elektřina se převádí na nájemníka. Kauce ve výši jednoho nájmu, provize ve výši jednoho nájmu. Volné ihned. Domácí mazlíčci nejsou vítáni.

Pokud máte zájem o prohlídku, vyplňte prosím formulář níže, co nejdříve se vám ozveme.

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky ve výši 3591,- Kč/měsíc + elektřina převodem (kauce ve výši jednoho nájmu, provize ve výši jednoho nájmu)
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Lanžhotská, Praha, Zličín
ID
00568
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
61 m2
Patro
4.
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
90 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Radek Brila

Bc. Radek Brila

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 5.

Podobné nabídky