Prodej chaty, Krakovany, 132 m2

Krakovany


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Krakovanech

Popis

V malebné vesnici Božec se nachází chalupa, spadající pod obec Krakovany. Tato chalupa je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení či rekreační objekt na venkově. Chalupa má celkovou obytnou plochu 131,46 m² a skládá se z hlavní části o dispozici 3+1 a vedlejšího vejminku 1+1, který nabízí možnost dalšího využití – ať už pro hosty, či jako samostatný byt.

K dispozici je jak obecní voda, tak i voda z vlastní studny a kanalizace. V domě je zavedena elektřina a plyn, což zajišťuje veškerý komfort moderního bydlení.

Na pozemku o velikosti 1 195 m² se dále nachází prostorná stodola a sklep, které mohou sloužit jako skladovací prostory, dílna nebo je lze přizpůsobit pro jiné účely podle vašich potřeb.

Obec Krakovany nabízí veškerou občanskou vybavenost, což znamená, že budete mít vše, co potřebujete, na dosah ruky. Navíc je obec výborně situována – v blízkosti měst Kolín, Hradec Králové a Týnce nad Labem, což zajišťuje snadnou dostupnost širšího spektra služeb a zábavy a to i díky blízkému nájezdu na dálnici D11.

Pokud hledáte místo, kde můžete trávit volný čas v klidu venkova, nebo bydlet v krásném prostředí s dobrou dostupností služeb a hezkým západem slunce, tato chalupa je pro vás ideální volbou. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Krakovany
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
132 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1195 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dagmar Říhová

Dagmar Říhová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Krakovanech.

Podobné nabídky

Prodej chaty, Kolín, 10 m2
Prodej chaty, Kolín, 10 m2

Cena na vyžádání