Pronájem pozemku pro komerční výstavbu, Brno, Polní, 257 m2 (ID: 1556947)

Polní, Brno


29 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu komerční pozemek o výměře 257 m2, ležící na atraktivním místě v těsné blízkosti OD Bauhaus, při ulici Polní, Brno – Štýřice.

Nabízený pozemek skýtá mnoho způsobů jeho využití. Od umístění mobilních kontejnerů, ve kterých si lze zřídit kancelář a nabízet prodej či služby např. pro motoristy, stavebníky apod., či využití pozemku jako reklamní plochy.


Celý pozemek bude vydlážděný zámkovou dlažbou, budou na něm vyvedeny veškeré inženýrské sítě – voda, elektřina, plyn, kanalizace. Příjezd k pozemku je přes samoobslužnou myčku LiveWASH, která je ve vlastnictví stejného majitele, Zde je možnost si vyhradit parkovací místa pro klienty.


Nabízený pozemek se nachází na ulici Polní za budovou České pošty, naproti OD Bauhaus a těsné blízkosti M – Paláce a OD Hornbach, odkud je skvělá dopravní dostupnost na dálnicí D1 (Praha, Olomouc), D2 (Bratislava) nebo R52 (Mikulov, Vídeň) což z něj činí atraktivní příležitost pro podnikání v centru Brna.

Cena
29 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Polní, Brno
ID
00076
Plocha nemovitosti
257 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dušan Valach

Dušan Valach

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu pozemků pro komerční výstavbu v Brně.

Podobné nabídky