Prodej bytu 3+1, Příbram, Sportovní, 72 m2

Sportovní, Příbram - Příbram VIII


3 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 825 Kč /měs.

(Cena je konečná včetně provize RK a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Příbrami

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Tento světlý a prostorný byt 3+1 se nachází ve vyhledávané oblasti Příbram VIII v ulici Sportovní . Bytová jednotka je situována na jedenáctém patře čtrnáctipatrového domu. Vzhledem k jeho poloze ve vyšším patře poskytuje úchvatné panoramatické výhledy na okolní krajinu.

Byt, který prošel rekonstrukcí v roce 2010, nabízí celkovou užitnou plochu 72 m². Obytný prostor je rozdělen do tří pokojů s kuchyní, což odpovídá dispozicím 3+1. Interiér bytu je sice nenáročně zařízen, ale jeho předností je praktické a efektivní uspořádání prostoru společně s vysokými stropy o výšce 2,8 metru, což zajišťuje vzdušné a otevřené prostředí.

Dům, postavený cca. v roce 1980, je charakteristický svou robustní betonovou konstrukcí, která zajišťuje dobrou izolaci a stabilitu. Díky strategické orientaci bytu na jihozápad se můžete těšit na dostatek denního světla v průběhu celého dne.K bytu náleží dvě lodžie , které poskytují příjemné místo pro relaxaci, nebo pěstování květin či bylinek.

Jedním z hlavních lákadel tohoto bytu je blízká kompletní infrastruktura a vybavenost oblasti. V blízkosti se nachází škola, školka, pošta, restaurace, sportoviště a kulturní zařízení, krytý bazen. Nemovitost je taktéž dobře dostupná jak vlastním automobilem, tak městskou hromadnou dopravou nebo autobusem, stejně tak je i dobré napojení autobusovou linkou na Prahu. Pro majitele bytu je k dispozici veřejné parkování přímo u domu a v okolí se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, která zjednodušuje každodenní život.

Byt disponuje vlastním sklepem o výměře 2 m², který nabízí praktické řešení pro ukládání sezonních věcí či nářadí. V budově je k dispozici výtah, což značně usnadňuje přístup do vyšších pater, a je tak vhodný i pro rodiny s dětmi či starší obyvatele. Udržovaný a čistý vstup do domu reflektuje dobrou správu nemovitosti a právní servis, jehož celkové měsíční poplatky činí 4474 CZK.

Tento byt je aktuálně nabízen za cenu 3 950 000 CZK s možností financování prostřednictvím hypotéky, což z něj činí atraktivní investici jak pro osobní bydlení, tak pro pronájem, jelikož v bytě jsou ještě původní bezproblémoví nájemníci (10 let) , kteří by měli případný zájem uzavřít novou nájemní smlouvu s novým majitelem , tak by si případný investor ušetřil práci s hledáním nového nájemce..

Tento byt představuje idylické bydlení pro každého, kdo hledá klidné místo s veškerou potřebnou infrastrukturou v dosahu. Nabídka tak skvěle vyhovuje jak mladým párům, tak rodinám s dětmi nebo staršími lidmi hledajícími pohodlné a bezstarostné bydlení. Samozřejmě je byt možno využít jako investiční byt , který bude sloužit k nájemním účelům, Při vyšším počtu zájemců je majitel oprávněn upravit cenu nemovitosti a upřednostnit nejlepší nabídku.

Neváhejte mne kontaktovat ohledně nezávazné prohlídky , této nemovitosti co nejdříve.

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je konečná včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Sportovní, Příbram - Příbram VIII
ID
910717
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Novák

Petr Novák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Příbrami.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky