Dražba bytu 3+1, Smidary, Zahradní, 75 m2

Zahradní, Smidary


2 273 000 Kč /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Smidarech

Popis

Popis bytového domu
Oceňovaná bytová jednotka je umístěna v typovém zděném bytovém domě. Stavba má 3 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží. V objektu není půda a nemá vybudované podkroví. Objekt je cihlové konstrukce, základy má betonové izolované, stropy jsou železobetonové montované, střecha je rovná, krytinu tvoří živičná lepenka a klempířské prvky jsou pozinkované. Vnější omítky jsou břízolitové a zateplení pláště není provedeno. Společnými částmi domu jsou kolárna, vstupní prostor, sušárna, schodiště. Objekt byl postaven odhadem v roce 1975. Asi v roce 2010 proběhla kompletní výměna oken.
Popis bytové jednotky
Oceňovaná jednotka je v osobním vlastnictví. Jednotka se nachází v 1. NP. Dispozice jednotky je 3+1. S bytem je užívána lodžie, sklep a podíl 1/12 p.p.č. 145/9, užívané jako zahrádka. Podlahová plocha 75,90 m2. Podlahová plocha vč. příslušenství 83,90 m2. Bytové jádro je zděné a vnitřní omítky jsou štukové. Okna jsou plastová s dvojsklem a příslušenství oken tvoří žaluzie. Obytné místnosti jsou orientované na východ a západ. Kuchyňské vybavení tvoří kombinovaný sporák, kuchyňská linka bez vestavěných spotřebičů. V koupelně se nachází klasická vana a umyvadlo, na toaletě se nachází klasická toaleta. Interiérové dveře jsou dřevěné plné a prosklené, zárubně jsou ocelové a vchodové dveře jsou dřevěné. Osvětlovací techniku tvoří lustry. Další vybavení bytové jednotky tvoří anténní rozvody, digestoř. Do jednotky je zavedena elektřina o napětí 230 V. Voda je přivedena z obecního vodovodu. Objekt je napojen na veřejnou kanalizaci. Zemní plyn je zaveden. Vytápění je zajištěno ústředně vlastním plynovým kotlem. Topná tělesa tvoří závěsné radiátory, ohřev vody zajišťuje bojler.
Stav bytové jednotky lze charakterizovat jako dobrý.
Popis pozemku a lokality
Pozemek je rovinatý, není oplocený. Je bez porostů. Přístup je bezproblémový z ulice Zahradní.

Cena
2 273 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Zahradní, Smidary
ID
205 DD 9008/24 - 9
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

exdrazby.cz infolinka

exdrazby.cz infolinka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky dražby bytů 3+1 v Smidarech.