Prodej rodinného domu, Chomutice, 450 m2

Chomutice


5 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 211 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Chomuticích

Popis

Nabízím vám k prodeji prostorný rodinný dům s velkým pozemkem, samostatnou stavbou garáže s volným prostorem v patře a původním rodinným domem, který slouží jako další dvě garáže, dílna a sklad. To vše se nachází v Chomuticích, okres Jičín.
Do Jičína je to 18 minut autem, do Hořic 12 minut, do Nového Bydžova je to 17 minut autem.

Přijďte se osobně podívat na tento zajímavý rodinný dům v obci Chomutice, který je ideální volbou pro vícegenerační bydlení, nebo pro ty, kteří hledají klidné místo k životu s možností podnikání přímo z domova. Velkou garáž a dílnu v původním rodinném domě je možné využít pro nejrůznější podnikání, kutilskou dílnu nebo bydlení. Výhodou je vjezd přímo z ulice. Pozemek o celkové výměře 2 222 m² je slunný a prostorný, se vzrostlými stromy, altánem a také venkovním grilem nebo posezením mezi stromy. Pozemek po jedné straně lemuje potok Bukovka.

Nemovitost se skládá z:
1.PP: V přízemí se nacházejí dva samostatné byty (1+1 a 3+1), každý s vlastním vchodem, kuchyňkou, koupelnou se sprchovým koutem a WC. Dále zde naleznete technickou místnost s kotlem na tuhá paliva a chodbu se schodištěm do patra. Tyto byty jsou vhodné pro krátkodobé pronájmy a ubytování.
1.NP: V prvním patře je prostorná bytová jednotka o dispozici 5+1 s velkým obývacím pokojem, prostornou kuchyní, koupelnou s vanou, odděleným WC, předsíní a chodbou. Ze všech pokojů je výhled na vlastní pozemek. Vstup do bytu je přes terasu nebo bočním vchodem přes soukromou menší terasu.
2.NP: Druhé patro nabízí tři pokoje a rozsáhlou půdu, kterou lze přestavět na další obytný prostor.

Stav nemovitosti: Dům byl postaven v roce 1990, je plně funkční a udržovaný, avšak vyžaduje rekonstrukci, což je skvělá příležitost k přizpůsobení podle vlastních představ. Dům je suchý připravený k okamžitému nastěhování. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátoru celého domu. Dům je napojený na obecní vodovod a kanalizaci. Na pozemku se nachází plynová přípojka a vlastní studna. Plyn není přiveden do domu.

Lokalita: Chomutice jsou klidná obec v okrese Jičín, která nabízí pohodové bydlení v blízkosti přírody s dobrou dostupností do měst a občanskou vybaveností. Přímo v obci se nachází Základní škola, pošta, potraviny, Obecní úřad a zastávka autobusu. V blízké Ostorměři je také vlakové spojení.

Neváhejte a domluvte si prohlídku nemovitosti ještě dnes.
Certifikovaný realitní makléř
Michal Parák

V případě zájmu vám pomůžeme získat dotaci na rekonstrukci a zateplení domu. Více informací poskytnu na dotaz.

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Chomutice
ID
211-NP04068
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
450 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
430 m2
Plocha nemovitosti
2222 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Parák

Michal Parák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chomuticích.

Podobné nabídky