Prodej chaty, Frýdlant nad Ostravicí, 36 m2 (ID: 1557460)

Frýdlant nad Ostravicí


1 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 6 148 Kč /měs.

(vč. provize, právních služeb a advokátní úschovy)


Regionální dodavatelé v Frýdlantu nad Ostravicí

Popis

Exklusivně k prodeji zděná rekreační chatka se zahradou o výměře 245 m2 a s obecní vodou na pozemku. Jedná se o klidné a celoročně dostupné místo na okraji obce s přístupem po zpevněné komunikaci. Samotná chatka je dvoupodlažní a je z části zapuštěna do mírného svahu. V přízemí jsou úložné a skladovací prostory, v nadzemním podlaží místnost s vymezeným a vyvýšeným prostorem pro přespání. Střecha je šikmá, střešní krytina vlnitý eternit, šindel. Do objektu přivedena elektřina, obecní voda - na pozemku, bez odpadu - chemický záchod. Stav nemovitosti je dobrý, přesto v původním stavu, investice v rozsahu dle vlastního uvážení. Na zahradě zastřešené posezení a dřevěný domek pro nářadí a zahradní potřeby.
Pokud hledáte místo k odpočinku a rekreaci s možností využití pozemku pro drobné pěstování ovoce a zeleniny, v místě v bezprostředním sousedství pastviny s ovečkami a místního potoka, s pohodovými a příjemnými sousedy, nedaleko řeky Ostravice se splavy pro koupání a cyklostezkou do Frýdlantu nad Ostravicí a nedalekých Beskyd, možná právě tato nemovitost bude pro vás tou pravou.

Cena
1 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize, právních služeb a advokátní úschovy
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Frýdlant nad Ostravicí
ID
73
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
32 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
36 m2
Plocha nemovitosti
263 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jan Dančák

Ing. Jan Dančák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Frýdlantu nad Ostravicí.

Podobné nabídky