Prodej bytu 3+1, Karlovy Vary, K. Čapka, 78 m2

K. Čapka, Karlovy Vary


3 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 586 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Dovoluji si Vás pozvat k prohlídce právě zrekonstruované bytové jednotky 3+1 v Karlových Varech, její části zvané Čertův ostrov. Výjimečnost této lokality je dána především její celkovou revitalizací, klidem, parkovou úpravou a procházkou kolem řeky Ohře a Teplé, na jejichž soutoku se lokalita nachází. Na tuto čtvrť navazuje po krátké chůzi obchodně-obytná zóna, kde jsou mimo ochodů i úřady, zdravotnická zařízení, pošta, školy a školky. Pokud se vydáte jihovýchodním směrem, jste po 300m v lázeňském areálu Alžbětiny Lázně s krásnou parkovou úpravou a dalších 300m je vzdálený festivalový hotel Thermal na který bezprostředně navazuje lázeňská kolonáda a vstup do kouzelných míst Karlových Var.
Samotný byt, umístěný ve zvýšeném přízemí, prošel kompletní rekonstrukcí. Po vstupu najdete po levé straně koupelnu o velikosti 10m2. Dále chodbou po levé straně vstoupíte do nadstandardně velkého obývacího prostoru /41m2/, který je srdcem této bytové jednotky. Kuchyně, jídelna, obývací prostor a pracovna jsou zde vzájemně propojené. Tato místnost byla vytvořena ze tří pokojů a stala se tak místem pro setkání velké rodiny. Pokud by vám tento velký prostor nevyhovoval, je možné je zpět rozdělit například posuvnými stěnami.
Poslední místností je ložnice, která se nachází v zadní části bytu a je tak plně oddělena od prostoru k dennímu užívání.

Součástí bytové jednotky je sklep o velikosti 1,7 x 0,9m. Náklady na provoz bytu jsou velmi nízké. Pro dvě osoby budete hradit částku 3.233,-Kč, včetně příspěvku do fondu oprav. Předpokládané předání nemovitosti je k 1. listopadu 2024.
Těším se na váš zájem o tuto výjimečnou bytovou jednotku a zvu vás na její prohlídku.

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
K. Čapka, Karlovy Vary
ID
93
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
78 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Malík

Zdeněk Malík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Karlových Varech.

Podobné nabídky