Dražba činžovního domu, Praha - Žižkov, Cimburkova, 127 m2 (ID: 1557639)

Cimburkova, Praha 3 - Žižkov


13 880 000 Kč /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(nejnižší podání)


Regionální dodavatelé v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Předmětem dražby je stavba bytového domu Žižkov č. p. 2890/25a, která se nachází
na pozemku parc. č. 609/2 včetně tohoto pozemku, zapsáno na LV č. 10220 k. ú. Žižkov. Bytový dům tvoří spolu s příslušným pozemkem jednotný funkční celek.

Jedná se o objekt k bydlení, zkolaudovaný v roce 2007, který je umístěn ve vnitrobloku činžovních domů. V roce 2008 proběhla kompletní rekonstrukce. Objekt má 4 nadzemní podlaží a je částečně podsklepen. K domu patří pozemek nádvoří, který v současné době slouží jako terasa (kompletně zastřešena až po 2. nadzemní podlaží).

Do domu se jde přes bytový dům č. p. 25 (příslušný nebytový prostor je součástí předmětu dražby), za kterým je nádvoří, které je součástí oceňované nemovitosti. Nádvoří je celé vydlážděné a vedou z něj schody do bytového domu.

Prostory 1. podzemního podlaží slouží pro skladování. Naproti vstupní části do objektu se nachází technická místnost s toaletou, po levé straně je umístěna kancelář (pracovna). Další 3 patra jsou jako jedna bytová jednotka a vede do nich schodiště. Ve 2. nadzemním podlaží se nachází chodba a kuchyně s jídelnou (jedna místnost), v dalším
podlaží se nachází předsíň, na kterou navazuje koupelna (vana, toaleta, úložné prostory) a dále ložnice. Ve 4. podlaží je jedna velká obytná místnost se střešními okny, dále vířivka, sprcha a toaleta.

V přízemí bytového domu je prasklé vodovodní potrubí tlakové vody. Aktuálně je přívod vody zastaven.

V případě zájmu o prohlídku předmětu dražby, prosím, napište na e-mail uveden v dražební vyhlášce.

Cena
13 880 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Cimburkova, Praha 3 - Žižkov
ID
212E16234ES
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
127 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky dražby činžovních domů v Praze 3.