Prodej vinného sklepa, Zaječí, 104 m2

Zaječí


3 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 157 Kč /měs.

(Cena je včetně právního servisu a provize RK)


Regionální dodavatelé v Zaječí

Popis

Chcete nastartovat své podnikání s vínem? Hledáte ideální místo pro spojení práce, relaxace a možná i hostitelských aktivit spojených s vinařstvím? Pak je tento vinný sklep právě pro Vás. Staňte se součástí vinařského dědictví v srdci Moravy.

Nabízíme Vám ke koupi vinný sklep, který je situován v klidné části obce Zaječí, známé svou vinařskou tradicí, krásnou okolní přírodou a ideální lokalitou nejen pro výrobu vína, ale i pro relaxaci a odpočinek. V roce 2021 prošel sklep rozsáhlou rekonstrukcí. Skládá se ze společenské místnosti s barem a sociálním zařízením, sklepního prostoru k organizování degustací vín a ubytování v podkroví. Před sklepem se nachází letní terasa, která je jako stvořená pro rodinné, přátelské a společenské akce a debatování u sklenice lahodného vína za teplých letních večerů. Z terasy se po točitém schodišti dostanete do podkrovní nástavby, která byla vybudovaná v roce 2023 a je vhodná jak pro rodinnou rekreaci, tak pro ubytování hostů. Disponuje jednou obytnou místností s kuchyňským koutem, koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Výhodou je možnost celoroční obyvatelnosti. Sklep je připojen na elektřinu, vodu a veřejnou kanalizaci. Vytápění zde zajišťují elektrické stropní infrapanely.

Výměry místností: sklep - 28,4 m², společenská místnost - 25 m², toaleta - 1,5 m², terasa - 18 m², ubytovací místnost - 22,7 m² s koupelnou - 4,1 m² a balkon - 5 m². Celková užitná plocha činí 104,7 m².

Tato nemovitost byla před samotným prodejem prověřena firmou, která se zabývá inspekcí nemovitostí, kdy certifikovaný inspektor posuzuje technický stav nemovitosti na základě zjevných projevů a neinvazivních měřících přístrojů.

Obec Zaječí leží v překrásném prostředí jižní Moravy. Je to tradiční vinařská obec a nachází se mezi městy Hustopeče a Břeclav. Zdejší vinařská historie je proslulá a láká velké množství turistů, kteří vyhledávají místní krásy a podniky. Oblast kolem Zaječí nabízí pestrou škálu míst, která určitě stojí za zhlédnutí, ať už se jedná o záležitosti kulturní, sportovní nebo čistě relaxační. V bezprostřední blízkosti obce nalezneme 2 rozhledny s krásným výhledem do krajiny. Pro cyklisty jsou k dispozici značené vinařské stezky.

Cena
3 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Zaječí
ID
071
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
104 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Ondruchová

Jana Ondruchová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vinných sklepů v Zaječí.

Podobné nabídky