Prodej pozemku pro bydlení, Nová Role, 76222 m2

Nová Role


52 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 252 535 Kč /měs.

(Při opravdu rychlém jednání výrazná sleva)


Regionální dodavatelé v Nové Roli

Popis

Exklusivně nabízíme k prodeji soubor pozemků o celkové výměře 76.222 m2, které jsou chráněny dokola plotem vč. kamerového systému. Na pozemcích se nachází několik vodních ploch včetně chovného rybníka s kapry a jesetery. Způsob využití pozemků je dle územního plánu rozmanitý. Část pozemků, které jsou k zastavení se skládá z Bydlení v rodinný domech venkovské, na této části stojí 3 stavby a to: a) rozestavené hospodářské stavení (rybárna), jejíž projekt je dále rozpracován na rekreační zařízení s ubytováním s tématem lovu a přípravy pokrmů z čerstvých ryb b) bývalá hospodářská budova, ke které je zpracován projekt na rozšíření budovy s cílem vybudovat zařízení veřejného ubytování do 60 lůžek c) rodinný dům, který je v současné době po rekonstrukci a obydlený. Další část pozemků je určena pro Stavby pro rodinnou rekreaci, část těchto pozemků protíná vedení vysokého napětí což snižuje možnost jeho úplného stavebního potenciálu. Na těchto pozemcích lze vybudovat např. chatky.
Další pozemky jsou vodní a zemědělské plochy, které lze využít k chovu ryb nebo k chování a jízdě na koních či chovu další hospodářských zvířat. Díky kompletnímu oplocení, lze tento pozemek využívat okamžitě a bezpečně. Do areálu farmy jsou 3 vjezdy (brány) z příjezdové komunikace. Kromě vodních ploch, zemědělské půdy jsou zde i ovocné sady, které byly založené před 7 lety. Lze to celé pojmout jako projekt vesnické farmy s lovem ryb, ubytováním v krásné přírodě s nádherným výhledem na Krušné Hory.

Cena
52 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Při opravdu rychlém jednání výrazná sleva
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Nová Role
ID
N00718
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
76222 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Richard Williams

Richard Williams

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Nové Roli.

Podobné nabídky