Prodej chaty, Horní Lhota, 108 m2

Horní Lhota


4 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 969 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Horní Lhotě

Popis

Nabízíme k prodeji krásnou, zděnou chatu o vel. obytné ploše 108 m², která se nachází v žádané lokalitě Horní Lhoty u Ostravy. Chata leží na rozlehlém pozemku o vel. 1 557 m², který je ideální pro odpočinek i zahradničení s dostatkem soukromí.

Tato chata je podsklepená, celoročně obyvatelná a nabízí maximální pohodlí. Součástí je garáž a parkování pro více vozů na zahradě. Dům disponuje 2. nadzemními podlažími a 1. podzemním, terasou a lodžií s nádherným výhledem na okolní krajinu.

Zahrada je osázena ovocnými stromy, což vytváří dokonalé prostředí pro relaxaci a pobyt v přírodě.

Technické vybavení:
Vytápění kotlem na tuhá paliva rozvedené do radiátorů a krb
Ohřev vody přes bojler
Elektřina 220V a 380V
Voda z vrtané studny
Kanalizace řešena septikem

Výborná lokalita s rychlou dostupností do Ostravy (10 min.) i Opavy (20 min.), v dosahu je veškerá občanská vybavenost včetně MHD. Ideální místo pro ty, kteří hledají klid v přírodě, ale zároveň chtějí mít město na dosah ruky.

Cena
4 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Horní Lhota
ID
884518
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
108 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1557 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kamil Beníček

Kamil Beníček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Horní Lhotě (okr. Ostrava-město).

Podobné nabídky