Prodej bytu 3+1, Dešov, 70 m2 (ID: 1557810)

Dešov


2 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 12 391 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Dešově

Popis

Rádi by jste bydleli v krásném zděném a prostorném bytě, s vlastní garáži v blízkosti přírody, přitom pár kilometrů od města??
..tak tato nabídka je vhodná právě pro vás!

Na základě exkluzivního zastoupení vám nabízíme k prodeji byt 3+1 s velkou lodžií a vlastní garáží v nádherné obci Dešov.

Byt je po celkové a velmi vkusné rekonstrukci.
V roce 2023 proběhla poslední část rekonstrukce, a to koupelna včetně nových rozvodů vody a elektřiny v celém bytě.

Voda do domu je ze studny, která se nachází za bytovým domem a je určena pouze pro tento bytový dům. Jednoduchým and #34;přepnutím and #34; lze čerpat i vodu obecní.
Celková užitná plocha bytu + příslušenství je 101.3m2.
Samotný byt má 70m2 + lodžie 10m2.
K bytu dále patří vlastní garáž 18m2 a venkovní místnost o velikosti 25m2.
Na bytě ani na domě nevázne žádné zástavní právo či jiná omezení.
Celkové náklady na bydlení jsou 4.130,-Kč včetně fondu oprav (1.200,-kč)

PENB - G (prozatím nemáme k dispozici průkaz energetické náročnosti budovy. Zákonná povinnost nám nařizuje v tomto případě uvádět G - mimořádně nehospodárná).

V obci Dešov je částečná občanská vybavenost. Škola (do 5 třídy), školka, hřiště, hospůdka a místní obchod (otevřen od pondělí do neděle).

Další informace vám rádi poskytneme na telefonu nebo přímo na prohlídce. Pomůžeme s vyřízením nejvýhodnějšího hypotečního úvěru právě na tuto nemovitost.
Kupní cena 2.600.000,-Kč včetně provize a právního servisu.

Dešov je také obcí ležící jihozápadně od města Třebíče. Obec patří do správního obvodu obce s rozšířenou působností Moravské Budějovice. Žije zde 471obyvatel. Vzdálenost do nejbližšího města Moravské Budějovice je 14km.

Cena
2 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Dešov
ID
92
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana  Plichtová (Vitásková)

Jana Plichtová (Vitásková)

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Dešově.

Podobné nabídky