Prodej pozemku pro bydlení, Větřní - Zátoňské Dvory, 2631 m2

Větřní, Zátoňské Dvory


1 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 102 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Větřní

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji zajímavý pozemek určený pro bydlení či komerční využití v okrajové části obce Zátoňské Dvory, v obci Větřní, okres Český Krumlov. Tento pozemek o celkové ploše 2.631 m² poskytuje nejen možnost výstavby bydlení na neobvyklém místě, ale též i vynikající investiční příležitost např. na výstavbu rezidenčního komplexu nebo jiného komerčního objektu.

Pozemek je napojen na obecní vodovod a je zde elektrická přípojka. Odpad byl původně řešen septikem, takže zde není napojení na obecní kanalizaci. Kolem pozemku vede silnice, která zaručuje snadnou přístupnost k nemovitosti, v případě realizace komerčního projektu je zde prostor i na vybudování většího parkoviště. Ve vzdálenosti cca 50 m od pozemku je též autobusová zastávka.

Existující stavby na pozemku vyžadují demolici nebo celkovou rekonstrukci, tato skutečnost je zohledněna v ceně nemovitosti. Celý pozemek však poskytuje možnost vystavět nový objekt relativně velkých rozměrů bez složitého schvalovacího procesu. V případě využití pro komerční účely tak tento pozemek nabízí velmi dobrý investiční potenciál.

Pro bližší informace a prohlídku této nemovitosti vhodné jak pro soukromé tak pro komerční využití nás neváhejte kontaktovat.

Cena
1 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Větřní, Zátoňské Dvory
ID
1762
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2631 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Lenka Muselová

Mgr. Lenka Muselová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Větřní.

Podobné nabídky