Prodej pozemku pro bydlení, Mostkovice, Salatky, 371 m2 (ID: 1557979)

Salatky, Mostkovice


4 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 781 Kč /měs.

(+ provize, právní servis)


Regionální dodavatelé v Mostkovicích

Popis

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem pozemku s uzavřenou hrubou stavbou v malebných Mostkovicích.
Tato nemovitost, nabízející dvě nadzemní podlaží s dispozicí 4kk a užitnou plochou 131 m2 na pozemku o celkové ploše 371 m2, je ideálním výchozím bodem pro realizaci Vašeho vysněného domova.

Stanovená cena reflektuje nejen aktuální stav uzavřené hrubé stavby, včetně již instalovaných oken a dokončené střechy, ale také exkluzivní polohu a přítomnost všech nezbytných přípojek – elektřiny, vody a kanalizace.
Navíc lokalita poskytuje dostatek prostoru pro vybudování parkovacího místa přímo u domu a umožňuje vytvoření zelených a relaxačních ploch, kde můžete trávit volný čas a načerpat novou energii.

Stavba se nachází v obci Mostkovice, která je známá svou klidnou atmosférou, výbornou dostupností a kompletní občanskou vybaveností. Toto místo nabízí ideální kombinaci klidu venkovského života s možností rychlého dosažení městského ruchu.

Objekt je v současné době ve fázi uzavřené hrubé stavby, čímž Vám nabízí perfektní příležitost dokončit si dům přesně podle Vašich představ. K tomuto účelu Vám rádi zprostředkujeme realizaci dokončení stavby až do fáze "domu na klíč", včetně poskytnutí cenového rozpočtu při osobní konzultaci.

Nezapomeňte, že koupí této nemovitosti nezískáváte jen střechu nad hlavou, ale investujete do místa, kde budou růst Vaše děti, kde prožijete nezapomenutelné okamžiky a vytvoříte domov plný lásky a štěstí.

Pokud hledáte místo, kde začít novou kapitolu svého života, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku. Těšíme se na Vaši návštěvu a na možnost pomoci Vám při realizaci Vašeho snu o dokonalém domově v Mostkovicích.

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize, právní servis
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Salatky, Mostkovice
ID
00041
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
371 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Lenka Zapářková

Mgr. Lenka Zapářková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mostkovicích.

Podobné nabídky