Prodej rodinného domu, Srubec, K Vysílači, 111 m2

K Vysílači, Srubec


11 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 54 806 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Srubci

Popis

Nabízíme Vám ke koupi novostavbu samostatného rodinného domu o dispozici 5+kk, a celkové užitné ploše cca 111 m2, v ul. K Vysílači v obci Srubec.

Dům je velmi vkusně zařízen s nadčasovým vybavením. Nabízí tak dostatek světla a prostoru i pro početnou rodinu.
Nemovitost byla kolaudována na přelomu roků 2017/2018 a je postavena ve slepé ulici, v klidné části obce.

Jeho dispozice je: vstupní chodba, pracovna (s domácí saunou), ložnice se vstupem do šatny, 2x dětský pokoj, koupelna s WC, technická místnost s WC a obývací pokoj s kuchyní a jídelnou s přímým vstupem na terasu. Terasa byla postavena v roce 2023. Všechny pokoje v domě mají samostatný vstup z chodby.

Vytápění pomocí tepelného čerpadla (voda - vzduch). V celém domě je podlahové vytápění. V ložnici a dětských pokojích jsou navíc osazeny radiátory, pro případné přitápění.

Na všech oknech se nachází elektrické předokenní žaluzie a sítě proti hmyzu.
K dispozici prostorná půda, která je pochozí a slouží jako úložný prostor domu.

Na pozemku se nachází zahradní domek (užitná plocha 16 m2), akumulační nádrž na dešťovou vodu, jezírko, skleník, bazén a zastřešené parkovací stání.
Pozemek o celkové ploše 612 m2 (zastavěná plocha 140 m2 a zahrada 472 m2) nabízí dostatek soukromí a klidu. Zahrada je koncipovaná jako klidová zóna plná krásné zeleně, se spoustou květin, ovocných stromů a okrasných keřů.

Pro více informací či případnou prohlídku nemovitosti prosím kontaktujte přímo makléře zakázky.

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
K Vysílači, Srubec
ID
0020-NP09402
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
111 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
111 m2
Plocha nemovitosti
612 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. František Šteinhauser

Bc. František Šteinhauser

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Srubci.

Podobné nabídky