Prodej rodinného domu, Lopeník, 150 m2

Lopeník


3 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 348 Kč /měs.

(Cena uvedena vč. veškerých právních a realitních služeb naší kanceláře.)


Regionální dodavatelé v Lopeníku

Popis

ZÁKLADNÍ INFORMACE O NABÍZENÉ NEMOVITOSTI:

Pokud máte velikou rodinu a láká vás bydlet v blízkosti krásné přírody, pak by pro vás mohl být zajímavý tento rodinný dům o základní dispozici 4+1 v příjemné a klidně lokalitě obce Lopeník, která je součástí CHKO Bílé Karpaty. Ve dvou podlažích nabízí celkem 136 m2 užitné plochy a má nepřeberné množství variant, jak ho koncipovat. Můžete v něm vytvořit minimálně dvě plnohodnotné bytové jednotky, využít jako vícegenerační rodinné sídlo nebo jako rekreačně investiční objekt.

Rodinný dům byl kolaudován v roce 1970 a rozléhá se na pozemcích o celkové rozloze 4933 m2, kde mimo rodinného domu budete mít technický dům s dílnou a garáží, řadu ovocných stromů a přímý vstup do lesa. Stavba je samostatně stojící, bytelná, poctivá a bez viditelných stavebních závad. Interiérové části rodinného domu jsou určeny k rekonstrukci, ale právě v tom spočítá silná stránka domu. Vše si můžete udělat podle sebe a přesně tak, jak to potřebujete. A to klidně postupně.

V první podlaží dům nabízí velikou předsíň s chodbou, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, ložnici, koupelnu, samostatné WC, verandu, spíž, kotelnu, sklad pod schodištěm a schodiště do podkroví. Ve druhém podlaží vám dům nabídne vstupní chodbu, dětský pokoj, pracovnu se vstupem na terasu a více než 42 m2 aktuálně nevyužitých půdních prostor.

Parkování pro osobní vozy je možné před domem, ve dvoře a nebo v garáží, která je součástí stavby, která se nachází za na dvoře a má více než 60 m2 dalších skladových prostor.

TECHNICKÉ PARAMETRY:

Konstrukčně je dům postaven z cihelného zdiva tloušťky převážně 45 cm bez zateplení. Stropy jsou z keramických trámů a schodiště železobetonové. Okna jsou ve všech částech plastová s izolačním dvojsklem.

V místě stavby je úplná technická vybavenost el. síť, kanalizace i vodovod. V celém domě je rozvedeno ústřední topení do plechových radiátorů ovládaných kotlem na tuhá paliva, umístěným v technické části rodinného domu. Ohřev vody je řešen rovněž kotlem na tuhá paliva, ale lze jej přepnout na funkční elektrický bojler. Elektroinstalace vedena hliníkovými vodiči 230V. Odpad je sveden do veřejné kanalizace. Voda odebírána z veřejného vodovodu a k dispozici je rovněž vlastní studna.

Nemovitost je aktuálně před celkovou rekonstrukcí, kdy je stav nemovitosti převážně původní, ale v dobrém a uživatelem stavu, odpovídající stáří, provedení a údržbě. V roce 1983 došlo k realizaci současné plechové střechy, v roce 2006 došlo k výměně oken, v roce 2017 byly instalovány nové radiátory a poslední oprava byla řešena v roce 2017 formou nátěru fasády.

LOKALITA:
Zajímavá je i poloha domu, která je vcelku strategická. Necelých 18 km od Uherského Brodu, 30 km od Luhačovic, 32 km od Uherského Hradiště nebo 38 km do Trenčína na Slovensku. Pokud máte plné zuby města a přesto ho furt potřebujete mít po ruce, jste tu správně. A to v krásném prostředí okolní přírody, která je tu doslova na dosah.

Cena
3 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena uvedena vč. veškerých právních a realitních služeb naší kanceláře.
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Lopeník
ID
386
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
136 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
115 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
4933 m2
Plocha zahrady
4380 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
120V, 230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal  Groulík

Michal Groulík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lopeníku.

Podobné nabídky