Prodej rodinného domu, Lubenec, Pražská, 506 m2

Pražská, Lubenec


3 999 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 058 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Lubenci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům v malebném městečku Lubenec, který je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a přírodu na dosah ruky. Tato nemovitost se skládá z prostorného domu ( zast. pl. 125 m2 ), garáže a stodoly, které dohromady tvoří harmonické bydlení pro rodinu či milovníky venkova. Před domem se nachází zpevněný dvorek, který funguje jako spojovací prvek mezi hlavní budovou, garáží a stodolou. V jeho blízkosti stojí také vyzděný kurník, který dodává celému areálu rustikální šarm.

Zahrada, rozdělená do tří částí, je skutečným pokladem této nemovitosti. První část zahrady slouží jako zázemí pro chov slepic a jinou drůbež, společně s prostorem pro chov králíků. Tento segment poskytuje skvělé možnosti pro hospodaření a seberealizaci, ať už pro začínající farmáře, nebo pro rodiny s dětmi, které chtějí nahlédnout do tajů venkovského života.

Druhá část zahrady nabízí příjemné místo k odpočinku. Dominantou tohoto prostoru je majestátní ladovská vrba, pod níž si můžete vychutnat relaxaci s knihou v ruce nebo rodinné pikniky. Tento kout klidu a pohody je ideálním útočištěm pro ty, kteří si chtějí odpočinout od každodenního shonu a užívat si přírodní krásy.

Poslední, třetí část zahrady tvoří sad s plodícími ovocnými stromy, které lákají k ochutnání čerstvého a zdravého ovoce. Tento prostor je skvělým místem pro rodinné oslavy, nebo jen pro příjemné chvilky strávené na čerstvém vzduchu. Sad ovocných stromů navíc přispívá k udržování biodiverzity a atraktivity zahrady.

Celý objekt včetně přilehlých staveb je vhodný k kompletní rekonstrukci, což nabízí novému majiteli možnost přetvořit tuto nemovitost podle svých představ. Pitná voda je zajištěna vlastní studnou, a plyn je k dispozici na patě pozemku. Toto klidné místo s rozlehlou zahradou poskytuje ideální podmínky pro život v harmonii s přírodou a příležitost k vytvoření domova podle vašich snů. Dům je podsklepen a půdní prostory nabízejí dostatek místa na skladování všech nepotřebných věcí, což je vždy praktické v každé domácnosti.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, ráda Vás přivítám na osobní prohlídce.

Cena
3 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Pražská, Lubenec
ID
00102
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
506 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
5331 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Karla Kylíšková

Karla Kylíšková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lubenci.

Podobné nabídky