Prodej pozemku, Příbor, Ostravská, 3676 m2 (ID: 1558893)

Ostravská, Příbor


2 536 440 Kč
HYPOTÉKA od 12 088 Kč /měs.

(Při rychlém jednání sleva možná.)


Regionální dodavatelé v Příboru

Popis

Hledáte vhodné místo k výstavbě rodinného domu v dlouhodobém horizontu, nebo přemýšlíte o investici do stavebního pozemku? Zde Vám nabízím ke koupi rovinatý stavební pozemek o rozloze 3 676 m schválený územním plánem k výstavbě jednoho, nebo i více rodinných domů s minimální plochou oddělených pozemků o velikosti 800 m. Tento pozemek se nachází téměř na hranici s městem Příbor a má tudíž výborné silniční spojení do Ostravy, Frýdku-Místku i Nového Jičína. Svou polohou patří mezi klidné lokality s využitím všech dostupných služeb v městě Příbor vzdálených pouhých 2,5 km vzdušnou čarou. Příjezd k tomuto pozemku je z obecní asfaltové komunikace po zpevněné cestě. Pozemek je ze dvou stran oplocen a na sousedních zahradách se již nacházejí vzrostlé ovocné stromy, které vytvářejí příjemné prostředí i dostatek soukromí. Nádherné místo se spoustou zeleně v okolí předurčuje tento pozemek k velmi klidnému bydlení.

Kdo má rád soukromí na větším pozemku a rád si užívá pohody, pak je toto místo určené pravé pro Vás.

V případě, že Vás tato nabídka zaujala natolik, že byste se rádi dozvěděli více, napište mi, nebo zavolejte a já Vám sdělím další technické informace.

Cena
2 536 440 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Při rychlém jednání sleva možná.
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Ostravská, Příbor
ID
2
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
3676 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Oldřich Novák

Oldřich Novák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Příboru.

Podobné nabídky