Prodej rodinného domu, Brázdim, 250 m2

Brázdim


17 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 85 735 Kč /měs.

(Včetně všech služeb RK)


Regionální dodavatelé v Brázdimi

Popis

Ráda bych vám nabídla k prodeji rozlehlý dvougenerační dům o celkové dispozici 7+2 a užitné ploše 250 m², v klidné části obce Starý Brázdim, 10 km od hranic Prahy.

Tento unikátní dům se nachází na pozemku s rozlohou 1 475 m², který nabízí dostatek prostoru pro relaxaci či pěstování rostlin a zeleniny.

V přízemí o dispozici 4+1 se nachází obývací pokoj, tři další pokoje, kuchyně, koupelna, technická místnost/spíž a samostatné WC.
První patro s dispozicí 3+1 pak nabízí rozlehlý obývací pokoj s krbem 65 m², dva další pokoje, kuchyni a koupelnu s toaletou. Do tohoto patra je přístup z přízemí domu po schodech, případně je zde i samostatný vchod z nádvoří - točité schodiště.

Celý dům je ve velmi dobrém stavu, proběhla zde rekonstrukce, kdy byl zateplen. Nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.
K dispozici je i sklep o velikosti 10 m², který je vydlážděný a s okrasným betonovým obložením.

Vaše automobily si můžete zaparkovat v garáži nebo na zastřešeném stání.

Na zastavěném nádvoří se nachází zrekonstruovaný špejchar, který nabízí další možnost bydlení nebo skladování. Dále je zde dílna a další technická či skladovací místnost.

Udržovaná zahrada s květinami a zděným oplocením dodává domu příjemnou atmosféru a soukromí. K relaxaci a zábavě slouží krytý bazén.

Dům je vytápěný plynovým kotlem, k ohřevu vody složí elektrický bojler. Je napojen na veřejný vodovodní řád a kanalizaci. Mimo to se na zahradě nachází také vlastní studna.

Nemovitost se nachází v obci Brázdim, který je v těsně blízkosti Prahy - na hranice Prahy to je pouze 5 km. Spojení na metro Letňany 18 minut autem, 24 minut autobusem. Nedaleko je Brandýs nad Labem – 5 km.

V obci je základní občanská vybavenost – škola, dětská hřiště, multifunkční hřiště. Další občanská vybavenost jako množství mateřských škol, dále základní škola, supermarket Penny, Lidl, Tesco, zdravotní služba je pak v Brandýse nad Labem.
Milovníci letního koupání jistě ocení nedaleké pískovny – Ovčáry, Lhota, Konětopy.

Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají prostorný dům s možností dvou samostatných bytových jednotek a rozlehlým pozemkem pro rodinné radovánky.

Nemovitost je v osobním vlastnictví a lze ji tedy financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma pomůžeme vyřídit za nejvýhodnějších podmínek na trhu

PENB zatím nebyl dodán, proto uvádíme G.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Cena
17 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně všech služeb RK
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Brázdim
ID
1088
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1475 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Denisa Valentová

Ing. Denisa Valentová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brázdimi.

Podobné nabídky