Prodej bytu 3+1, Vrbice, Průhon, 84 m2

Průhon, Vrbice


3 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 203 Kč /měs.

(včetně provize)


Regionální dodavatelé v Vrbici

Popis

Nabízíme vám k prodeji byt o dispozici 3+1 s balkónem a dalším příslušenstvím ve zvýšeném přízemi, ulice Průhon v obci Vrbice.
Byt sestává z obývacího pokoje, ložnice s balkónem, pokoje, kuchyně, koupelny s odděleným WC a chodbou. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, Podlahy osazené linoleem a dlažbou, okna měněna 10 let zpět. Elektřina měněna s rekonstrukcí jádra, pokoje mají původní elektrické rozvody. Vytápění zajišťuje elektrický centrální kotel (měněn 2 roky zpět) s měněnými rozvody v mědi do litinových topných těles po celém bytě. Pokud by takto nebylo vyhovující, je možné vybudování lokálního zdroje tepla na tuhá paliva v obývacím pokoji, kde je připraveno napojení do komína. Ohřev teplé vody zajišťuje bojler z roku 2022 v koupelně. V bytě také kabelové rozvody pro internet od O2.
Měsíční náklady na bydlení se pohybují okolo 5.500,- kč.

K bytu náleží 3 sklepní komory o celkové výměře 19 m2 s vlastní elektřinou. Dále je součástí prodeje v zadní části pozemku plechová garáž 16 m2 a také venkovní posezení se zahrádkou pro využívání pouze k tomuto bytu.

Bytový dům byl vystavěn před cca. 50 lety, cihlová konstrukce s zateplením na bočních stěnách (12 cm polystyren). Střešní konstrukce ve velmi dobrém stavu s betonovou taškou, krytina se měnila před 10 lety a rekonstruovány byly také komíny. SVJ hospodaří bez úvěru, aktuálně disponuje cca. 200.000,- kč., přičemž fond oprav je nastaven na 1339 kč/měsíc.

Pár minut chůze od bytového domu je autobusová zastávka, dále pak dětské hřiště, knihovna a obecní úřad. Širší občanská vybavenost v Městci Králové nebo Poděbradech. Autem lze parkovat také před nebo za domem, nájezd na dálnici 10 minut.

Nemovitost lze hradit hypotéčním úvěrem, vyřízení vám zdarma zajistí naše hypoteční oddělení.
V případě zájmu o doplňující informace či prohlídku, mne neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Průhon, Vrbice
ID
03104
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
84 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jakub Doležílek

Mgr. Jakub Doležílek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Vrbici (okr. Nymburk).

Podobné nabídky