Prodej vícegeneračního domu, Brno - Ořešín, Odlehlá, 395 m2

Odlehlá, Brno, Ořešín


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji trojgenerační dům na ulici Odlehlá v klidné části městské části Ořešín, která je nejmenší a nejvýše položenou městskou částí Brna.

Nachází se jen pár minut pěšky koňského ranče, poblíž lesů do Útěchova. To vše v rámci městské hromadné dopravy a kousek od nákupního centra globus.

Dům je položen ve třetí linii zhora a terasa nabízí netypické výhledy směrem na sever Brna. Obec má částečně vilový a částečně rurální charakter, dům je ve slepé ulici. Díky položení nad brněnskou kotlinou zde budete dýchat mimořádně čistý vzduch.

Samostatně stojící dům o zastavěné ploše 137 m2 a druhá stavba v zahradě o zastavěné ploše 91 m2 je součástí souboru pozemků o celkové výměře 1122 m2. U menší stavby, která historicky sloužila jako truhlárna, bylo vydáno povolení k přestavbě na druhý rodinný dům s dvěma bytovými jednotkami.

Spolu s hlavní budovou o 3 bytových a jedné nebytové jednotce se jedná o příležitost především pro investory. Další možností je využití pozemku 1122 m2 pro novou výstavbu.

PENB nebyl zatím dodán, proto uvádíme G.

Prohlídka je možná pro vážné zájemce po domluvě v RK.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Odlehlá, Brno, Ořešín
ID
23797
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
395 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
137 m2
Plocha nemovitosti
1122 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Voda
Vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Martin Himer

Ing. Martin Himer

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Brně.

Podobné nabídky