Prodej bytu 2+1, Praha - Vršovice, Oblouková, 50 m2

Oblouková, Praha 10 - Vršovice


6 299 999 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 024 Kč /měs.

(Cena včetně všech poplatků)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout byt o vnitřní dispozici 2+1 (výměře 50 m2), jenž má k dispozici vkusné a praktické vestavné patro (s balkonem a sklepem) v 1 nadzemní podlaží budovy, na místě se skvělou dopravní dostupností 3 min. TRAM/BUS, 10 min. metro (A), 3 min. vlaková stanice Vršovice, centrum max. 15 min.

Po vstupu do bytu se ocitnete ve čtvercové místnosti poskytující zádveří se vstupem na balkon, s místem pro botník, věšák apod., a dále kuchyň, kde je na zakázku vyrobená linka (uspořádána do L) s vestavnými spotřebiči, jako varná plynová deska, trouba, mikrovlná trouba, digestoř, myčka na nádobí a velká lednice (175). Dále je k dispozici průchozí pokoj, dnes využívaný jako obývací, ze kterého je dále možné vstoupit do pokoje, který má k dispozici vestavné patro na spaní, prostornou šatnu a další úložné prostory, a konečně odkud se dostanete do koupelny s toaletou, kde je k dispozici sprchový kout, pračka, umyvadlo a oddělená místnost s toaletou. K pohodě bydlení přispívají plastová okna se žaluziemi i balkon, který situován do klidného vnitrobloku, byt poskytuje i příjemné přirozené osvětlení a dále nabízí příjemný chlad a stín i v letních měsících. Vytápění v bytu zajišťuje elektrický kotel, ohřev vody elektrický boiler. Celý byt prošel kompletní rekonstrukcí před cca. 10 lety.

Samotná budova (dokončena dle KÚ v roce 1945), je napojena na všechny inženýrské sítě, udržovaná společenstvím vlastníků, kdy poslední chybějící investicí je fasáda. V domě je dnes 39 jednotek, celkem v 6 podlažích, k dispozici je i výtah.

Měsíční náklady vůči SVJ (včetně záloh na poskytované služby) činní pouhých 2.815, - Kč / měsíc.

Nabídka bytu je rovněž vhodná pro konzervativní investici (dlouhodobému nájmu) kdy v místě a čase obvyklé nájemné (aktuálně je ve výši +/- 18-20.000, - Kč / měs. bez služeb), což by činilo výnos až cca. 3,8 % p. a.

V případě zájmu o další informace i prohlídku, jsem Vám k dispozici, Vaše realitní zprostředkovatelka s osobním přístupem.

Cena
6 299 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně všech poplatků
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Oblouková, Praha 10 - Vršovice
ID
1769
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
50 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivana  Peter

Ivana Peter

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 10.

Podobné nabídky