Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Žerotínova, 71 m2

Žerotínova, Praha 3 - Žižkov


9 374 400 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 44 676 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji atraktivní mezonetový byt ateliérového typu o dispozici 2+kk s výměrou 71,4m2. Byt se nachází v 6. podlaží cihlového domu na adrese Žerotínova 58, Praha 3. V bytě je velký obývací prostor s kuchyňskou linkou a v horním patře prostorný pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaletou.
Lokalita je svojí blízkostí do centra města, občanskou vybaveností a blízkosti do zeleně velmi žádanou lokalitou. Tento byt je skvělou příležitostí pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají kombinaci komfortu a praktičnosti.

Technická specifikace:
• Etážové topení
• Ohřev vody zajištěn plynovým kotlem
• Moderní střešní okna značky Velux, která propouštějí spoustu světla
• Nové rozvody elektřiny
• Plovoucí laminátová podlaha
• Byt prošel částečnou rekonstrukcí, což zajišťuje příjemné a moderní bydlení

Dostupnost: Byt bude k dispozici od listopadu 2024.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky. Tato nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v atraktivní lokalitě.

Cena
9 374 400 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Žerotínova, Praha 3 - Žižkov
ID
00051
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
71 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martina Stachová

Martina Stachová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.

Podobné nabídky