Prodej apartmánu, Spital am Pyhrn, Rakousko, 1000 m2

Spital am Pyhrn, Rakousko


21 309 500 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji celý komerční objekt ve městě Spital am Pyrhn za velmi zajímavou cenu na strategickém místě v dojezdové vzdálenosti od lanovek (7 min./ 5 km). Další oblíbené lyžařské centrum Hinterstoder je 25 minut cesty. U objektu se nachází celoročně provozované koupaliště s vnitřním bazénem.Objekt leží na hlavní silnici, autobusová zastávka před domem, vlakové nádraží 400 m.
K dispozici je:
Restaurace pro 240 míst k sezení, rozdělených na sál s 90 místy, bar 80, bowling 40, salonek 33. Moderní kuchyň s občerstvením. 6 zcela nově zařízených bytů o rozloze 3 x 50 m², 1 x 75 m², 1x velký byt 160 m² a 1x 75 m² plus střešní terasa o rozloze 75 m² se zimní zahradou.
Dále 3 pokoje po 25 m² se sociálním zařízením. Byty je možné využívat i individuálně.
K objektu patří i další technické prostory pro garáže, dílnu, obchod sklady, atd. Celková plocha pozemku je 2961 m².

Další byty by mohly vzniknout v přízemí namísto bowlingu a sálu. Plány pro tento účel jsou již k dispozici. K objektu patří obrovské parkoviště pro cca 40 aut a autobusy a udržovaná zahrada pro hosty.

Objekt je možné do budoucna i rozprodat po jednotlivých částech. Jelikož se jedná o komerční subjekt a prodávající je registrovaný plátce DPH, uváděná cena je bez DPH (v Rakousku 20%). Na druhou stranu kupující se může zaregistrovat coby plátce DPH a daň zpětně nárokovat.
Veškeré další informace vám rádi poskytneme osobně.

Poznámka RK: V Rakousku hradí kupující provizi realitní kanceláři dle zákona 3,6%, plus daň z nabytí nemovitosti 3,5% a poplatek za zápis do KN 1,1%. Právní a notářské služby se hradí zvlášť. Celkové další výdaje tvoří dohromady cca 12% z kupní ceny.

Cena
21 309 500 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Spital am Pyhrn, Rakousko
ID
0127
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1000 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Macháčková

Michaela Macháčková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje apartmánů.

Podobné nabídky