Prodej bytu 4+1, Kostelec nad Labem, Na Sídlišti, 98 m2

Na Sídlišti, Kostelec nad Labem


6 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 407 Kč /měs.

(Prodávající prodává bytovou jednotku v podobě spoluvlastnického podílu na nemovitosti, do 1 roka rozdělení bytových jednotek na katastru.)


Regionální dodavatelé v Kostelci nad Labem

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele nemovitosti Vám nabízíme prodej bytové jednotky ve 3. nadzemním podlaží (bez výtahu), o dispozici 4+1, v Kostelci nad Labem, ul. Na Sídlišti. Panelový dům je postaven v centru města, na klidném místě s kompletní občanskou vybaveností a výbornou dostupností do Prahy, autobusové zastávky (bus č. 377, 471, 476, 478) pár metrů od domu. V těsné blízkosti pošta, rozsáhlé dětské hřiště, TJ Sokol, restaurace a obchody. Dále MŠ, ZŠ, zdravotní středisko a také nově vybudovaný Penny Market. U domu jsou veřejná parkoviště a nabízí bezproblémové parkování.

Bytová jednotka o dispozici 4+1 a výměře 91 m2 nabízí prostornou vstupní chodbu včetně vestavné šatní skříně, 3x samostatné neprůchozí ložnice, prostornou chodbu, samostatnou šatnu 2 m2, samostatnou toaletu s umyvadlem a koupelnu (s vanou, umyvadlem, místem na pračku, sušičku a další možný úložný prostor). Dále velmi prostorný a světlý obývací pokoj 18 m2 se vstupem na balkón se zasklením 7 m2, jídelní kout a kuchyňský kout včetně spotřebičů.

Byt udržovaný, v pěkném stavu, velmi světlý a slunný. Obývací pokoj s kuchyní a balkónem je situovaný s výhledem do zeleně / parčíku, zajištuje klid a soukromí. Doporučujeme prohlídku této nemovitosti, jelikož byt při osobní prohlídce působí velmi prostorně, uspořádaně a vzdušně. Volně stojící zařízení / nábytek je součástí prodeje nebo dle dohody. Půdorys budovy naleznete ve fotogalerii této nabídky.

Bytový dům je udržovaný, čistý, velmi dobře fungující spoluvlastnictví ostatních majitelů. Vytápění domu a ohřev vody je zajištěno společným novým plynovým kondenzačním kotlem, který je umístěn v samostatné kotelně. K bytové jednotce je výlučné užívání prostorného sklepa o výměře 6,6 m2 v 1. NP. Dále užívání společných prostor: sušárna, kočárkárna / kolárna atd. Úklid společných prostorů je řešen střídáním spolumajitelů.

Aktuálně se prodává id. spoluvlastnický podíl na budově, s tím že si všichni spolumajitelé odsouhlasili oficiální rozdělení bytových jednotek na katastru nemovitostí do 1 roka. Nyní probíhá sepsání Dohody o užívání bytových jednotek se závazkem vypořádání spoluvlastnických podílů a vzniku bytových jednotek Prohlášením vlastníka budovy.

Součástí prodeje je i samostatná zděná garáž, pár metrů od domu. Garáž je v osobním vlastnictví prodávajících, řádně zapsaná na katastru nemovitostí. Garáž lze prodat samostatně, tzn. není podmínkou prodeje k bytu.

Více fotografií na https://www.remax-czech.cz/reality/detail/396561/prodej-bytu-4-1-v-osobnim-vlastnictvi-98-m2-kostelec-nad-labem. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléřku nemovitosti.

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Prodávající prodává bytovou jednotku v podobě spoluvlastnického podílu na nemovitosti, do 1 roka rozdělení bytových jednotek na katastru.
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Na Sídlišti, Kostelec nad Labem
ID
0253-NP01973
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
98 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
98 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Mgr. Veronika Černá

Ing. Mgr. Veronika Černá

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Kostelci nad Labem.

Podobné nabídky