Prodej pozemku pro bydlení, Mirošov, 3484 m2 (ID: 1559938)

Mirošov u Jihlavy


1 759 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 383 Kč /měs.

(včetně provize a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Mirošově

Popis

Hledáte klidné místo pro váš nový domov, kde budete mít opravdu dostatek místa?

Tento pozemek o výměře 3 484 m² v obci Jedlov je přesně to, co potřebujete! Nachází se na okraji obce, kde vládne ticho a pohoda.

Zastavitelná část pozemku je blíže k silnici, která je mimo hlavní tah. Na pozemku lze postavit rodinný dům s jedním podlažím a podkrovím, přičemž je nutné respektovat venkovský charakter zástavby (například sedlová střecha). Domy zde budou stát v jedné stavební linii, což dodá lokalitě jednotný a upravený vzhled. Pozemek je mírně svažitý a váš výhled za domem do přírody by nemělo nic rušit.
Vizualizace nestanovuje, jak dům musí vypadat, je zde pro inspiraci, co zde můžete vybudovat.

Voda, plyn a elektřina jsou dovedeny na hranici obce, pozemek se nachází zhruba 80 metrů od této hranice. Pokud máte zájem o více prostoru, můžete zakoupit i sousední pozemky o rozloze 3 485 m² nebo 3 484 m².

Obec Jedlov leží pouhých 10 km od Jihlavy a 20 km od Pelhřimova, kde najdete kompletní občanskou vybavenost – obchody, lékařské služby, restaurace, pošty, ZOO a mnoho sportovních zařízení. Obec Dušejov, která je vzdálena jen 2,5 km, nabízí základní a mateřskou školu, prodejnu, hostinec, a čerpací stanici. V Jedlově potěší dětské hřiště a ve vedlejší obci Hubenov autobusová zastávka. Nedaleko je i lyžařský areál Čeřínek a Křemešník.

Tento pozemek je ideální volbou pro ty, kteří touží po klidném a prostorném místě pro život, s blízkostí měst a přírody.

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací.

Cena
1 759 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Mirošov u Jihlavy
ID
OCJED2
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
3484 m2
Komunikace
Asfaltová
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Chaloupek

Ondřej Chaloupek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mirošově (okr. Jihlava).

Podobné nabídky