Prodej rodinného domu, Slatiňany - Škrovád, 295 m2

Slatiňany, okres chrudim, Škrovád


16 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 80 540 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Slatiňanech

Popis

Nabízíme prostorný dům k prodeji ve městě Slatiňany, které se nachází v Pardubickém kraji. Tato nemovitost nabízí neuvěřitelný prostor a klidnou atmosféru pro celou rodinu. Dům má celkovou plochu 295 m2 s 7+1 dispozicí, zahrada má rozlohu 1944 m2 a bazén s plochou 35 m2, takže budete mít dostatek místa k relaxaci a odpočinku.

Tento úžasný dům se nachází na parcele o rozloze 2157 m2 a nabízí skvělé podmínky pro pohodlné a luxusní bydlení. K dispozici je také garáž a parkovací místo pro vaše vozidlo. Díky výbornému stavu nemovitosti můžete ihned začít bydlet a užívat si všech výhod, které tento dům nabízí.

Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě s názvem Škrovád, která je ideální pro ty, kteří hledají místo k relaxaci a odpočinku. Toto malé město nabízí veškeré potřebné služby a vybavení v dosahu, jako jsou obchody, restaurace, školy atd.

Tato nemovitost je skvělá příležitost pro ty, kteří hledají prostorný dům ve skvělé lokalitě. Nebojte se nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku této jedinečné nemovitosti v Škrovádu 144, 53821 Slatiňany. Tento dům je skvělou investicí do vaší budoucnosti a nabízí komfortní a moderní bydlení pro celou rodinu.

Cena
16 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Slatiňany, okres chrudim, Škrovád
ID
56653
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
295 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
213 m2
Podlahová plocha
295 m2
Plocha nemovitosti
2157 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové, Jiné
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Tichý

Petr Tichý

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Slatiňanech.

Podobné nabídky