Prodej pozemku pro bydlení, Znojmo - Mramotice, 903 m2

Znojmo, Mramotice


2 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 913 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Znojmu

Popis

Máte konkrétní představu o svém vysněném domě, ale stále nemůžete najít vhodný pozemek? Možná jste ho právě našli. Leží jen 10 minut od Znojma.

+ 903 m2
+ elektřina přivedena
+ voda a odpad na hranici pozemku
+ klidná lokalita s výhledem do zeleně
+ 10 minut od Znojma

Stavební pozemek lichoběžníkového tvaru najdete v klidné části Mramotic a potěší vás výhledem do zeleně. Díky ploše 903 m2 vám nabídne velkorysý prostor pro výstavbu rodinného domu s terasou, bazénem i místem pro grilování.

Na pozemku je přivedená elektřina. Voda a odpad jsou připravené na jeho hranici. Napojení na plyn v místě není.

Obec Mramotice je částí města Znojma, od kterého je vzdálená pouhých 7,5 km. Leží poblíž silnice E59, díky čemuž poskytuje výbornou dopravní dostupnost se Znojmem. Tu potvrzují také pravidelné autobusové linky. V obci je k dispozici knihovna, koupaliště, cukrářství, dětské hřiště a fotbalové hřiště s místním klubem.

Pokud vás tento stavební pozemek zaujal, rád se s vámi potkám osobně a proberu možnosti výstavby vašeho vysněného domova. S financováním vám rádi pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Cena
2 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Znojmo, Mramotice
ID
01199
Plocha nemovitosti
903 m2
Komunikace
Neupravená
Doprava
Silnice, MHD

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Drozd

Pavel Drozd

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Znojmu.

Podobné nabídky