Prodej rodinného domu, Jankov, Malostranská, 56 m2

Malostranská, Jankov


3 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 203 Kč /měs.

(konečná cena včetně právních služeb)


Regionální dodavatelé v Jankově

Popis

Nabízím vám menší rodinný dům 2+kk, který se nachází v obci Jankov, v ulici Malostranská.

Více o této nemovitosti najdete na stránce jindrichkuthan.cz/prodej-domu-jankov/

Tento dům, po rekonstrukci přízemních prostor o výměře 55,7 m², nabízí příležitost pro skromnější rodinné bydlení s možností další bytové vestavby v půdních prostorách o 54,6 m². V půdních prostorách, přístupných po schodišti v domě, najdete 3 místnosti. Dva prostory jsou zatím v původním stavu a jedna místnost již může sloužit jako obytná.

Dům je vytápěn krbovými kamny s výměníkem do ústředního topení, což zajišťuje příjemné a úsporné vytápění. Pokud vám nevyhovuje topení krbem, pak můžete použít elektrokotel. K dispozici je obecní voda, kanalizace a elektřina, na hranici pozemku se nachází plyn, dešťová voda svedena do kanalizace. Dále je zde vlastní studna s užitkovou vodou, což je velkou výhodou pro zahrádkáře.

Rekonstrukce přízemí proběhla v roce 2012, dům je postaven ze smíšeného zdiva kámen a cihla. Nový komín s vložkou a nová plechová střecha zajišťují dlouhou životnost a bezproblémové užívání. Veškeré rozvody vody a odpadů v plastu, elektřina a rozvod topení v mědi, okna plastová, teplá voda z bojleru.

Dům disponuje dvěma sklepy s klenbovými stropy, přičemž jeden má přístup z domu (7,8 m²) a druhý ze zahrady (10,8 m²).

Na dům volně navazuje přístavba technického prostoru o 23,7 m², která může být po obnově využita jako terasa, což přidává na atraktivitě a funkčnosti celého objektu.

Celková plocha pozemku včetně domu činí 780 m², přičemž pozemek není oplocen po celé ploše, což nabízí možnosti pro úpravy a rozšíření. Zahrada disponuje pergolou o 8,5 m², záhonky a dostatkem prostoru pro další prvky zahrady, ideální pro rodinné aktivity a relaxaci.

Dům je v stavu, kdy můžete ihned bydlet a plnohodnotně užívat, ale počítejte s tím, že časem nějaké finance do zvelebení ještě vynaložíte. Určitě je vhodná nová fasáda, zateplit půdní prostor a případně si zde vybudovat další obytné plochy, zvelebit prostor skladu na zahradě včetně podlahy.

Obec Jankov se pyšní klidnou atmosférou a příjemným prostředím pro život. V obci se nachází základní občanská vybavenost, včetně obchodu a restaurace, což zajišťuje pohodlné každodenní fungování. Dopravní spojení je velmi dobré, s pravidelnými autobusovými linkami do nedalekých měst Benešov a Vlašim, což umožňuje snadný přístup k dalším službám a pracovním příležitostem.

Pokud vás nemovitost zaujala, neváhejte se mi ihned ozvat a domluvit si společnou prohlídku.

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
konečná cena včetně právních služeb
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Malostranská, Jankov
ID
911513
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
162 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
56 m2
Plocha nemovitosti
780 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jindřich Kuthan

Jindřich Kuthan

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jankově (okr. Benešov).

Podobné nabídky