Prodej rodinného domu, Slopné, 240 m2 (ID: 1560242)

Slopné


2 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 821 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Slopném

Popis

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům 4+2 v obci Slopné.

Dům je umístěný blízko centra obce a přesto v klidné lokalitě. Obec má dobrou občanskou vybavenost - hřiště, školku, školu, kostel, obchod . Jedná se o samostatný dům, který je částečně podsklepený. Dům sestává z původní zadní části, kde je jednotka 1+1 s příslušenstvím, kotelna, garáž i půda a přední části domu, ve které je umístěna bytová jednotka 3+1 s příslušenstvím, Před časem prošla rekonstrukcí koupelna i toaleta. Byla provedena výměna plastových oken v části domu. Přední část má taktéž velký půdní prostor.

Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva, případně je možné použít krbová kamna, které jsou umístěny v obývacím pokoji. Celková výměra pozemku je 626 m2 + věcná břemena na příjezd k domu z vrchní části objektu.

Napojení na IS: obecní vodovod vlastní studna k zalévání, elektřina 230/400 V, kanalizace obecní, plyn není zaveden, ale je možnost přípojky před domem.

Dům je vhodný pro bydlení nebo pronájem s dobrou dostupností do lázní Luhačovic.

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Slopné
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
626 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Karel Adámek

Karel Adámek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Slopném.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky