Prodej rodinného domu, Hrabětice, Hlavní, 113 m2

Hlavní, Hrabětice


2 790 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 296 Kč /měs.

(Neplatí se žádná realitní provize, jsme přímými majiteli.)


Regionální dodavatelé v Hraběticích

Popis

Jako přímý majitel Vám nabízíme k prodeji řadový, krajní, přízemní dům na pozemku o rozloze 527 m2 v obci Hrabětice okresu Znojmo vhodný k trvalému bydlení nebo k rekreačním účelům. Jedná se velmi klidné bydlení s dostatečnou občanskou vybaveností v teplém klimatu Jižní Moravy vzdálené necelou hodinu od Brna nebo 10 min. od Rakouska.

Dispozice domu je v současné době 2+1, (kuchyň, obývací pokoj, ložnice, koupelna, toaleta, chodba, komora, garáž) o celkové ploše cca 113 m2, pokoje v domě jsou neprůchozí se samostatným vchodem. Součástí domu je prostorná vestavěná garáž a půda nad celým obytným prostorem poskytující možnost přestavby na obytné podkroví a zdvojnásobení podlahové plochy.

Zděný dům by zasloužil rozsáhlejší rekonstrukci s tím, že střechu již řešit nemusíte, ta je nová (nová krytina z pálených tašek, výměna laťování a klempířských prvků), stejně tak jako plastová okna a vchodové dveře. Vytápění domu je zajištěno plynový kotlem, voda je napojena z obecního řadu s možností využití vlastní studny na zahradě, odpady jsou svedeny do veřejné kanalizace.

Cena
2 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatí se žádná realitní provize, jsme přímými majiteli.
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Hlavní, Hrabětice
ID
214102
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
113 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
527 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Špás

Pavel Špás

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hraběticích.

Podobné nabídky