Prodej bytu 1+1, Karlovy Vary, Fibichova, 36 m2

Fibichova, Karlovy Vary, Stará Role


1 790 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 531 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Nabízíme ve výhradním zastoupení prodávajícího elegantní byt 1+1 v os. vlastnictví ve 4.p. panelového domu s výtahem ve Staré Roli, Fibichova ul.
Útulný, čistý byt o celk. ploše 36,5 m2 (vč. sklepní kóje 1,2m2) sestává z příchozí chodby se vstupem do koupelny s WC, do kuchyně (12,1 m2) vybavené sklokeramickou duo varnou deskou, ledničkou i pračkou. Z kuchyně se pak vchází do pokoje (17,7 m2) se zánovní obývací stěnou. Plastová okna obou místností jsou orientována na západ s příjemným podvečerním sluncem. Stará Role jako městská část Karlových Var je vyhledávanou lokalitou k bydlení kvůli své vynikající infrastruktuře a častým spojením s centrem MHD. Nedaleko domu se nachází prodejna potravin Penny, JYSK, pouhé 2 zastávky pak najdeme poštu, lékárnu, ZDŠ i mateřskou školu a dále mnoho dalších obchodů a služeb. Dům, kde se byt nachází, je zateplen s novější fasádou, novými vchodovými dveřmi i schránkami a výtahem odpovídajícím normám EU. Byt napojený na dálkové vytápění a ohřev vody je vhodným bydlením jak pro seniory, tak i startovacím dostupným bydlení pro mladé lidi, zároveň je možné jej pořídit jako investici, v posledních 5 letech byl dlouhodobě pronajat slušným nájemcům. Neváhejte proto s jeho koupí.
FO + FS pro 2 osoby činí 3 800,- Kč měsíčně

Cena
1 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Fibichova, Karlovy Vary, Stará Role
ID
03129
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
36 m2
Patro
5.
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jitka Kyselová

Jitka Kyselová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Karlových Varech.

Podobné nabídky