Prodej rodinného domu, Býškovice, 150 m2

Býškovice


2 100 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 008 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Býškovicích

Popis

Hledáte-li dům, který díky rekonstrukci přizpůsobíte dle svých představ, sníte o veliké zahradě, kde naleznete svůj klid k relaxaci, tak právě tento dům je určený pro Vás.

Nabízím Vám cihlový rodinný dům v obci Býškovice, v okrese Přerov. Jedná se o stavbu, kde byla započata rekonstrukce, s veškerými inženýrskými sítěmi.
Dům je nyní rozdělen na dvě čáti, kde v levé části je v přízemí domu kuchyňský kout s jídelnou a otevřeným prostorem a v patře je po rekonstrukci počítáno s dalšími obytnými místnostmi. V pravé části domu byla doposud kovárna a dílna. Toto nám nabízí možnost kombinace bydlení s podnikáním.
Pozemek má obdélníkový tvar o velikostí 1.924 m2, kde v přední části se nachází dům s přístavky a zbývající část pozemku tvoří zahrada s velkým počtem ovocných stromů a okrasných keřů. Pozemek je přístupný i z ze zadní části.
Obec Býškovice se nahází 9 km od Bystřice pod Hostýnem a 12 km od Hranic na Moravě. V obci je vybudován vodovod a kanalizace s čistírnou odpadních vod a obec je plynofikována.

V případě dotazů a případnou prohlídku u makléře.

Cena
2 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Býškovice
ID
20253
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1924 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Škvařil

Martin Škvařil

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Býškovicích.

Podobné nabídky