Prodej bytu 3+1, Ruda nad Moravou - Hrabenov, 79 m2

Ruda nad Moravou, Hrabenov


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři)


Regionální dodavatelé v Rudě nad Moravou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Jedinečná nabídka: Prostorný byt 3+1 s loftem, saunou a zahradou pro relaxaci v Hrabenově – skvělé místo pro rekreaci vaší rodiny a zaměstnanců!

Za velmi zajímavou cenu můžete získat prostorný byt 3+1 s loftem, podlahovým vytápěním a přístupem ke společné sauně, situovaný v malebné vesnici Hrabenov u Šumperka. Perfektní místo pro odpočinek, relaxaci a rekreační pobyty vaší rodiny, přátel nebo zaměstnanců!

Co tento byt nabízí:

Prostorný byt 3+1 s loftem: Ideální pro spaní a relaxaci s výhledem na část bytu.
Moderní vybavení a podlahové vytápění: Kompletně zrekonstruovaný byt s plně vybavenou kuchyní.
Společná sauna: Možnost relaxace po náročném dni přímo v domě.
Venkovní aktivity: Za domem prostor pro posezení, grilování a opékání špekáčků.
Výjimečná lokalita v přírodě: Blízkost lesů, turistických tras, řeky Moravy a dalších přírodních krás.
Výborná dostupnost: Jen 63 km z Olomouce, 129 km ze Zlína, 139 km z Brna, 162 km z Ostravy – ideální pro snadný přístup z různých částí Moravy.

Ideální investice pro rekreaci a firemní zázemí:

Tento byt je skvělou volbou pro klienty z větších měst, kteří hledají chalupu či rekreační nemovitost za skvělou cenu, kde mohou odpočívat a pořádat dovolené nebo relaxační pobyty pro své zaměstnance.

Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes! Tato nemovitost nabízí skvělou příležitost k odpočinku v krásném prostředí s veškerým komfortem a zázemím pro vás i vaše blízké.

Zajímá vás více informací?

Stylový byt 3+1 s loftem na spaní, podlahovým vytápěním a společnou saunou v malebném Hrabenově – ideální místo pro rekreaci vaší rodiny a zaměstnanců!

Představujeme vám jedinečnou příležitost získat za výhodnou cenu prostorný byt 3+1 s loftem, podlahovým vytápěním a přístupem ke společné sauně v krásné a klidné vesnici Hrabenov, nedaleko města Šumperk. Tento byt nabízí ideální podmínky pro rekreaci vaší rodiny, přátel či zaměstnanců, kteří hledají místo pro odpočinek a načerpání energie v přírodním prostředí.

Perfektní místo pro relaxaci: Byt se nachází v 1. patře hlavní budovy a nabízí tři neprůchozí pokoje – ideální pro komfortní ubytování celé rodiny nebo skupiny přátel. Samostatná kuchyň je plně vybavena moderními spotřebiči, zatímco loftový prostor je určen především ke spaní a relaxaci, s jedinečným výhledem na část bytu, což vytváří útulný koutek pro odpočinek či klidný spánek. Pro vaši pohodu je byt vybaven podlahovým vytápěním, které zajišťuje příjemnou teplotu v každé roční době.

Společná sauna pro dokonalý relax: K domu patří i společná sauna, která nabízí ideální možnost relaxace po dlouhém pracovním týdnu nebo sportovních aktivitách. Sauna je navržena s ohledem na maximální komfort a pohodlí všech obyvatel domu, což z ní dělá skvělé místo pro regeneraci těla i mysli.

Výjimečná lokalita v přírodě: Hrabenov je malebná vesnice situovaná v nádherném prostředí podhůří Jeseníků, s rychlým a snadným přístupem do města Šumperk. V okolí naleznete mnoho..

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
volejte makléři
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Ruda nad Moravou, Hrabenov
ID
01589
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
79 m2
Patro
3.
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Vodovod
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Luděk Matějů

Luděk Matějů

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Rudě nad Moravou.