Prodej chaty, Sázava, 35 m2 (ID: 1560907)

Sázava


800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 3 813 Kč /měs.

(Vyvolávací cena.)


Regionální dodavatelé v Sázavě

Popis

Prodej z insolvenčního řízení nejvyšší nabídce.
Jedná se o přízemní, dřevěný, nepodsklepený objekt rodinné rekreace s využitým podkrovím pod sedlovou střechou krytou šindelem. Objekt je situovaný do nepravidelného tvaru, nachází se v okrajové části města Sázava, v místní části Bělokozly, v chatové oblasti zástavbě jako samostatně stojící.
Objekt se nachází na adrese: Bělokozly č.e. 54, 285 06 Sázava - Bělokozly. Pozemek pod objektem, p.č. St. 105 - zastavěná plocha a nádvoří, je ve vlastnictví jiných subjektů, není předmětem prodeje. Objekt je situován v mírně sklonitém terénu s přístupem po nezpevněných pozemcích (pouze pro pěší) p.č. 625/1 - ostatní plocha a p.č. 620/1 - lesní pozemek, které jsou rovněž ve vlastnictví jiných subjektů (přístup není právně zajištěn). Zpevněná komunikace se nachází ve vzdálenosti cca 1,7 km od objektu.

Objekt je napojen na inženýrské sítě: elektro a vlastní žumpa na vyvážení. Možné je údajně napojení na tyto inženýrské sítě: hloubková kanalizace, obecní vodovod a plynové vedení.

Objekt sestává z jedné jednotky o velikosti 3+kk s podstandardním sociálním zařízením.

Základy: smíšené s izolací
Obvodové stěny: dřevěná
Stropy: dřevěné trámové s rovným podhledem
Zastřešení sedlový krov
Krytina: šindel
Klempířské konstrukce: žlaby - svody pozinkované
Úprava povrchů: VNITŘNÍ tapety bez omítek
FASÁDNÍ vápenné hladké omítky
Schodiště: dřevěné dřevěné stupně
Dveře: dřevěné
Okna: dřevěná jednoduchá
Podlahy: prkenné původní, dřevotřískové desky, betonové
Vytápění: LOKÁLNÍ kamny na tuhá paliva
Elektroinstalace: 220V
Rozvod propan-butanu ANO
Kanalizace: WC
Záchod: splachovací (bez přívodu vody)
Okenice: ANO
Ostatní: krb

Původní stáří objektu je cca přes 30 roků. V průběhu své celkové životnosti objekt pravděpodobně procházel postupně rekonstrukcemi a modernizacemi prvků krátkodobých životností. V 90. letech byla vyměněna nová střešní krytina včetně klempířských konstrukcí. Dále objekt procházel jen běžnou údržbou prvků krátkodobých životností, která byla v posledních letech značně zanedbaná. Celkový technický stav a údržbu lze ke dni ocenění uvažovat jako stavba se zanedbanou údržbou (předpoklad provedení menších stavebních úprav).

Pozemek je ve vlastnictví třetí osoby a není předmětem prodeje.

Cena
800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Vyvolávací cena.
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Sázava
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
35 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petra Menšíková

Petra Menšíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Sázavě (okr. Benešov).

Podobné nabídky