Prodej rodinného domu, Lutopecny, 206 m2

Lutopecny


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Lutopecnách

Popis

Jste na lovu dokonalého domova, který by spojil útulné bydlení, prostor a klidnou lokalitu s výbornou dostupností do centra Kroměříže vzdáleného pouhé 4km? Představujeme Vám tento rodinný dům - typ bungalov, situovaný v klidné části obce Lutopecny u Kroměříže.
Tato nemovitost nabízí vše, co byste od svého nového domova mohli očekávat a možná i mnohem více.S podlahovou plochou 206 m2, zastavěnou plochou 248 m2 a celkovou výměrou parcely 1152 m2 vám tento dům poskytne dostatek prostoru pro komfortní život.
Dům je kompletně oplocen a vybaven dálkově ovládaným vjezdem do dvoj-garáže o výměře 47m2, což vám zajistí bezpečnost a soukromí.
Vstup do domu vás přivítá zádveřím o rozloze 7 m2, které vede do prostorné chodby. Odtud se dostanete do všech dalších místností včetně rozlehlého obývacího pokoje s moderními kachlovými kamny , který je spojen s jídelnou a kuchyňskou linkou na míru, která poskytuje všechny moderní vymoženosti, které usnadní přípravu vašich oblíbených pokrmů. Z jídelní části pak pohldně přejdete do zahrady přes velkou zastřešenou terasu (50m2), kde můžete relaxovat a užívat si slunečných dnů.
Dále se v domě nachazí špajz, samostatné WC s umyvadlem, technická místnost propojená s garaží, šatna, koupelna se sprchovým koutem, vanou i bidetem a tři velké samostatné pokoje o výměře 18m2 .
Každý pokoj má svou vlastní klimatizaci, v obývací části jsou jednotky dokonce dvě. Nemovitost je ve výborném stavu a připravena k okamžitému nastěhování ( s vyjímkou dodělání fasády) a začít novou kapitolu svého života.
V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost – mateřskou školku, obchod s potraviny, zastávku MHD atd. Pro volnočasové aktivity můžete využít fotbalové hřiště aj. PENB - G (majitelem nedoložen)

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Lutopecny
ID
97149
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
206 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
206 m2
Plocha nemovitosti
903 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Došlíková

Veronika Došlíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lutopecnách.

Podobné nabídky