Prodej bytu 2+kk, Olomouc, Husova, 42 m2

Husova, Olomouc


4 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 016 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Olomouci

Popis

Objevte kouzlo bydlení v srdci historické Olomouce! Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit byt 2+kk s přímým vstupem do zahrady, situovaný na malebné Husově ulici v Olomouci. Tento přízemní byt o rozloze 42 m² se nachází v bytovém domě přímo u řeky Moravy, u nově zrekonstruované Náplavky.
Představte si ranní kávu na vlastní zahrádce nebo večerní procházky podél řeky. S dvěma sklepy máte navíc dostatek prostoru pro uskladnění. Byt čeká na vaše nápady a osobitý styl - nabízí potenciál pro částečnou rekonstrukci, díky které si vytvoříte domov přesně podle svých představ.
Nechte se inspirovat naší vizualizací, která ukazuje, jak útulně a stylově může váš nový domov vypadat. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes! Ráda vám pomohu nejen s výběrem, ale i s nalezením nejvýhodnějšího financování, které bude perfektně odpovídat vašim potřebám a možnostem. Tato příležitost žít v historickém centru Olomouce může být právě ta, na kterou jste čekali!

Cena
4 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Husova, Olomouc
ID
0053
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ilona Rikl

Ilona Rikl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Olomouci.

Podobné nabídky