Prodej rodinného domu, Postřižín, 162 m2

Postřižín


14 999 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 71 481 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Postřižíně

Popis

Hledáte moderní rodinný dům s klidným okolím, skvělou dopravní dostupností do Prahy a komfortem menší zahrady? Tento dům v Postřižíně vám to vše nabízí! Ideální kombinace pohodlí bytu a výhod bydlení v rodinném domě.

Co dům nabízí:

• Dispozice: 1. nadzemní podlaží kompletně obyvatelné, 2. podlaží v hrubé stavbě – možnost úpravy dle vašich představ.
• Obytná plocha: 1. podlaží 97,2 m², podkroví 64,9 m².
• Prostorný obývací pokoj (30,1 m²) s krbovými kamny a přístupem na terasu do zahrady, kuchyně (6,1 m²) s moderní linkou a vestavěnými spotřebiči.
• Další místnosti: ložnice (17,9 m²), pokoj (12,2 m²), koupelna s WC (9,6 m²), chodba (13 m²) a zádveří (6,2 m²).
• Technická vybavenost: fotovoltaické panely na střeše, nabíjecí stanice pro elektromobil, elektrický kotel pro vytápění, keramická dlažba a dřevěné parkety.
• Parkování: vlastní parkovací místo přímo u domu.

Lokalita: Postřižín je malebná obec s přibližně 2000 obyvateli a veškerou občanskou vybaveností. Blízkost dálnice D8 zaručuje rychlou dostupnost do Prahy, ideální pro ty, kdo chtějí uniknout městskému ruchu, ale zároveň být na dosah všech potřebných služeb.

Perfektní dům pro ty, kdo hledají moderní a pohodlné bydlení s možností přizpůsobení. Zahrada je menší, takže nevyžaduje mnoho údržby, a přesto poskytuje ideální místo k relaxaci.

Zaujalo vás to? Ozvěte se a domluvte si prohlídku!

Cena
14 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Postřižín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
162 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
385 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Bartek

Tomáš Bartek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Postřižíně.

Podobné nabídky