Prodej chalupy, Radim, 220 m2 (ID: 1561291)

Radim


6 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 407 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Radimi

Popis

K prodeji nabízím rodinný dům, který se nachází na krásném místě Českého ráje na kraji obce Tužín, kde končí silnice i všechny starosti.
Nemovitost je možné využívat jako velkorysé rekreační sídlo a díky vhodné dispozici také i jako penzion, který pojme okolo 20 hostů a má celkovou obytnou plochu 220 m2.
K dispozici jsou dvě terasy, zázemí pro grilování, posezení s krbem a udírnou, atd., zapuštěný bazén, hřiště na plážový volejbal a tenisový kurt. Velkou výhodou je také možnost výstavby rekreačních chatek v severní části pozemku, což zásadně zvýší ubytovací kapacity a tedy výnosy. Celkově je nemovitost ve stavu před nenáročnou rekonstrukcí, kdy zájemce může udělat úpravy, které budou reflektovat další využití nemovitosti.
Velmi doporučuji prohlídku. Jedná se o opravdu jedinečné místo, které je vzdálené od Prahy cca hodinu jízdy. V okolí se nachází množství přírodních i historických památek, skvělé příležitosti pro cyklisty, houbaře a všechny, kdo mají rádi klid a přírodu.

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Radim
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
3843 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Beneš

Martin Beneš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Radimi (okr. Jičín).

Podobné nabídky